Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

«Κάντε πρόταση στον Ρομπίνιο και αποκτήστε τον»

Η δικηγόρος και μάνατζερ του Ρομπίνιο, Μαρίζα Αλίζα Ράμος μιλάει αποκλειστικά στο gazzetta.gr για την επόμενη ομάδα του Βραζιλιάνου άσου ρίχνοντας το γάντι στον Ολυμπιακό.  
Η Μαρίζα Αλίζα Ράμος, η οποία εκτελεί χρέη δικηγόρου αλλά και μάνατζερ του Ρομπίνιο σε επικοινωνία της με το gazzetta.gr επιβεβαίωσε πως ο 31χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος από την 1η Ιουλίου από την Μίλαν, ενώ διέψευσε πως ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποφασίσει να συνεχίσει να παραμείνει στην Βραζιλία.
Η συμφωνία των «ροσονέρι» με την πλευρά του Ρομπίνιο προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο του τελευταίου, το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2016 δημιουργεί νέα δεδομένα.
Η Μαρίζα Αλίζα Ράμος, γνωρίζοντας για το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας καλεί μέσω του gazzetta.gr να καταθέσουν πρόταση αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.
«Πράγματι ο Ρομπίνιο συμφώνησε με την Μίλαν να μείνει ελεύθερος μετά την 1η Ιουλίου. Έτσι θα μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του. Ισχύει η δήλωση μου», τόνισε αρχικά η Ράμος.
Ο Ρομπίνιο ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων από κάθε πλευρά του πλανήτη με την Μπεσίκτας να προστίθεται σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο στους υποψήφιους μνηστήρες.

«Στην παρούσα φάση επεξεργαζόμαστε τις προτάσεις που έχουμε για να αποφασίσουμε».
Το gazzetta.gr ρώτησε την εκπρόσωπο του Ρομπίνιο για τις πιθανότητες που υπάρχουν προκειμένου ο έμπειρος άσος να μεταπηδήσει στον Ολυμπιακό.
«Εάν ο Ολυμπιακός καταθέσει πρόταση τότε αναμφίβολα θα αποτελούσε μία επιλογή για τον Ρομπίνιο. Πρόκειται για μία σπουδαία ομάδα με ιστορία».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: