Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ουζουνίδης: «Θετική διάθεση για συμφωνία»

Θετικός στο ενδεχόμενο να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ουζουνίδης: «Θετική διάθεση για συμφωνία»
Ο τεχνικός του Πανιωνίου Μαρίνος Ουζουνίδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την μάχη της παραμονής όπως τη βίωσε από τον πάγκο των «κυανέρυθρων» αλλά και για την επόμενη μέρα.

Ο Εβρίτης τεχνικός στάθηκε στο γεγονός πως υπάρχει θετική διάθεση με την διοίκηση του «ιστορικού» στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την διεκδίκηση του φετινού τίτλου της Super League και την «μάχη» των πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην εκπομπή του Γιώργου Χελάκη για:
-Τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τη «μάχη» της παραμονής:
«Από την αρχή μας στράβωσε ο αγώνας με τους τραυματισμούς με την αποβολή. Για εμένα είχε μία κακή μέρα και ο διαιτητής. Μετά την αποβολή φοβηθήκαμε παρά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν μας απείλησε. Υπέθετα πως η υπόθεση της παραμονής θα έχει τελειώσει δύο με τρεις αγώνες πριν το τέλος. Εμάς τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά καθώς είχαμε και ήττες και ισοπαλίες. Άλλοι πάλι κάνανε επτά νίκες σε οκτώ ματς και έτσι η αγωνία κράτησε μέχρι το τέλος».

-Το αν θα ανανεώσει στον Πανιώνιο:
«Έχουμε αρχίσει συζητήσεις με τη διοίκηση και εγώ είμαι ευχαριστημένος από τις συνθήκες που έχω βρει στον Πανιώνιο. Ξέρω θα είναι δύσκολη η νέα χρονιά με τον περιορισμό των μεταγραφών. Πρέπει να σκεφτούμε επαγγελματικά για να γίνει μια συμφωνία. Υπάρχει θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές».

-Τα προβλήματα των Νεοσμυρνιωτών:
«Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι ο Πανιώνιος παλεύει με τον εαυτό του τα προβλήματα του, αν θέλει η ομάδα να γίνει βιώσιμη θα πρέπει να είναι προσεκτική στις επιλογές της. Σίγουρα αυτή η χρονιά που έρχεται θα είναι διαφορετική καθώς θα υπάρχει κορμός έξι-επτά παικτών και δεν χρειάζεται να γίνει η αρχή από το μηδέν. Ο Πανιώνιος τραβάει νεαρούς παίκτες με ταλέντο και εκτιμώ πως θα μπορέσει να σωθεί πολύ νωρίτερα. Όταν έχεις να ανταγωνιστείς ομάδες που μπορούν να κάνουν μεταγραφές με 200.000 ευρώ και εσύ είσαι ομάδα των 50.000 δεν μπορείς να ζητάς πολλά».

-Την διεκδίκηση του πρωτθλήματος:
«Στη κορυφή δεν έγινε μάχη. Παρά το γεγονός πως ήταν ένας από τους χειρότερους Ολυμπιακούς των τελευταίων χρόνων όμως ήταν μεγάλη απογοήτευση ο Παναθηναϊκός. Έκανε καλή αρχή, μέτρια συνέχεια και κακό τέλος. Μία ομάδα που θέλει να πάρει το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίζει και εκτός. Το πρωτάθλημα το παίρνει η ομάδα που κερδίζει όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο τα ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ ενώ ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Ο Αστέρας περίμενα να είναι πιο σταθερός, όμως στα δύσκολα παιχνίδια έδειχνε το καλό του πρόσωπο και στα υπόλοιπα ήταν μέτριος. Ο Ατρόμητος εμφανίζει πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια. Ο χειρότερος Ολυμπιακός πήρε ένα πολύ εύκολο πρωτάθλημα γιατί δεν είχε καθόλου ανταγωνισμό».

-Τα πλέι οφ:
«Ο Αστέρας μπορεί να διεκδικήσει την θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει ποιότητα. Είναι πολύ ενδιαφέρον που ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος έχουν εντός έδρας αναμέτρηση την πρώτη αγωνιστική και έχουν τη δυνατότητα με νίκη να περάσουν τους αντιπάλους τους στη βαθμολογία. Το πρόγραμμα είναι τέτοιο που έχει δώσει μεγάλο ενδιαφέρον στα πλέι οφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: