Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

«Συγκλονιστική ατμόσφαιρα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γαλιλαίας και μίλησε για την νίκη επί της ΑΕΚ αλλά και για το πως βίωσε ο Νίκος Λάσκαρης την ατμόσφαιρα στο «Nick Galis Hall».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ήταν μια μαγική βραδιά. Βέβαια, πρέπει να μείνουμε όλοι προσηλωμένοι στον αγώνα του Σαββάτου και να μην ξεφύγουμε».
Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο:
«Δε φτάνουν οι λέξεις για να περιγράψει κανείς αυτή την ατμόσφαιρα. Ήταν πραγματικά συγκλονιστική, ανεπανάληπτη και ο κόσμος είχε τεράστια μερίδα στην επίτευξη της νίκης».
Για το πώς βίωσε ο Νίκος Λάσκαρης την ατμόσφαιρα:
«Εμείς ζούμε αυτή την ατμόσφαιρα από παιδιά στην κερκίδα. Όταν έρχεται κάποιος για πρώτη φορά κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι νιώθει όταν το βιώνει. Υπήρχε ενθουσιασμός στο γήπεδο για αυτό το γεγονός. Βέβαια, η παρουσία του Νικ μπήκε πάνω από όλα γιατί έχει συνδυάσει τις επιτυχίες του με το όνομα του».
Για το γεγονός πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ ξέχασαν τα δελτία τους:
«Οι άνθρωποι έπρεπε να βιαστούν γιατί λόγω της καθυστέρησης της έναρξης θα έχαναν και το λεωφορείο. Το μπάτζετ τους είναι τεράστιο αλλά όποιος νόμιζε πως θα έρθει εδώ και θα κερδίσει εύκολα, δεν ξέρει καλά τα πράγματα».
Για τις συζητήσεις Γκάλη – Λάσκαρη:
«Ήμασταν παρόντες όλοι του συμβουλίου. Ο κ. Λάσκαρης δήλωσε πως υπήρξε θαυμαστής του Νίκου Γκάλη και μετά τα είπαν οι δυο τους. Όλων το μυαλό ήταν στο παιχνίδι και θα βρούνε ξανά την ευκαιρία να μιλήσουν. Πρέπει να μείνουμε όλοι προσηλωμένοι στο αγωνιστικό και μετά θα έχουμε όλο τον χρόνο για συζητήσεις».
Για το αν θα βρεθεί ο Λάσκαρης στην Αθήνα:
«Δεν το γνωρίζω αλλά το θεωρώ απίθανο καθώς θα πάει στο φάιναλ – φορ στην Ευρωλίγκα».
Για το πότε θα είναι και επίσημα στον Άρη ο Νίκος Λάσκαρης:
«Το διαδικαστικό δεν το παρακολουθώ πάρα πολύ γιατί έχουμε στο μυαλό μας το αγωνιστικό. Από όσο ξέρω όλα προχωράνε όπως έχουμε συμφωνήσει».
Για το πριμ των 40.000 ευρώ που υποσχέθηκε ο Νίκος Λάσκαρης στους παίκτες:
«Οι 40.000 για εμάς θα ήταν πριμ πενταετίας. Η χρονιά ξεκίνησε αλλιώς με τις γνωστές, τεράστιες δυσκολίες. Η ομάδα απέκτησε μια συγκεκριμένη ταυτότητα μαχητών που στις δύσκολες συνθήκες τα καταφέρουν. Αυτό δεν θέλω να χαθεί και δεν είναι το παν τα λεφτά».
Για τους μικρούς φιλάθλους που πρέπει να δημιουργήσει ο Άρης:
«Για την γενιά την δική μας ότι και να γίνει είμαστε εκείνη η ένδοξη ομάδα που ισοπέδωνε τα πάντα. Πρέπει όμως να φτιάξουμε και νέα Αρειανάκια μέσα από τις επιτυχίες. Ο Άρης είναι ένας τεράστιος σύλλογος και πρέπει να ευχόμαστε και να ελπίζουμε πως και το ποδόσφαιρο θα βρει τον δρόμο του. Ο Άρης είναι ενιαίος και οτιδήποτε γίνεται σε οποιοδήποτε τμήμα μας πονάει. Το μπάσκετ ήταν πάντα κάτι διαφορετικό αλλά πρέπει όλα τα τμήματα να βρούνε υγεία».
 Για το πότε θα φύγει η ομάδα για την Αθήνα:
«Αύριο το πρωί η ομάδα φεύγει και το απόγευμα θα κάνει προπόνηση στην Αθήνα».
Για τους ανθρώπους που βοήθησαν:
«Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως φτάσαμε μέχρι εδώ με την τεράστια βοήθεια των Ντίμη Παπαϊωάννου και Θανάση Πλιάκη».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: