Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Τζέραρντ: «Θα προσπαθήσω να συγκρατήσω τα δάκρυα»

Ο Στίβεν Τζέραρντ έδωσε το «παρών» στην συνέντευξη Τύπου πριν από την τελευταία φορά που θα φορέσει φανέλα της Λίβερπουλ σε εντός έδρας παιχνίδι και τόνισε πως απέναντι στην Πάλας το Σάββατο (16/5) θα προσπαθήσει να κρατήσει την συγκίνησή του και να κάνει το καλύτερο για την ομάδα του.
Αναλυτικά τα λεγόμενά του:
«Ανυπομονώ για το παιχνίδι. Θέλω να τελειώσω με μια καλή εμφάνιση. Είμαι υπερήφανος για όσα έχω καταφέρει εδώ. Μεγάλωσα με όνειρο να παίξω για την Λίβερπουλ έστω και για μία φορά. Αυτήν την σεζόν δεν τα πήγαμε και τόσο καλά, αλλά υπάρχει σπουδαίο κράμα παικτών, ένα σύνολο με εξαιρετικές δυνατότητες.
Θέλω να αγωνιστώ όσο περισσότερο μπορώ στα τελευταία δύο παιχνίδια. Θέλω να πάρω χρόνο συμμετοχής και κόντρα στην Στόουκ. Αισθάνομαι λίγο άσχημα προς τους συμπαίκτες μου γιατί τα φώτα έχουν πέσει πάνω μου το τελευταίο διάστημα. Δεν με ενδιέφερε ποτέ να είμαι στο επίκεντρο και να παίρνω όλη τη δόξα. Αυτό που με ένοιαζε πάντα ήταν η ομάδα. Κάθε λεπτό που έπαιζα γι' αυτούς τους οπαδούς ήταν ξεχωριστό. Πάντα προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο, Θα μου λείψει πάρα πολύ η Λίβερπουλ. Ο στόχος είναι να παραμείνω δυνατός και να αποφύγω τα δάκρυα.
Στην Κωνσταντινούπολη γράφτηκε ιστορία. Ήταν το καλύτερο βράδυ που υπήρξε. Ήμουν ο πιο υπερήφανος άνθρωπος στον πλανήτη Ο Μπενίτεθ με βελτίωσε πάρα πολύ σαν ποδοσφαιριστή.
Ο σύλλογος έχει πολύ ταλέντο. Θα ξανά συμβεί. Ο Μπρένταν έχει δείξει ότι θέλει να δώσει ευκαιρία στους νέους. Ο Στέρλινγκ για παράδειγμα, χρειάζεται έναν προπονητή που θα τον πιστέψει και θα δουλέψει πάνω του. Θα ήταν καλό να υπέγραφε την ανανέωσή του».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: