Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Φριτζόν: «Οπωσδήποτε εκδίκηση από Ολυμπιακό»

Ο Βιτάλι Φριτζόν δεν… μασά τα λόγια του και ζητεί ξεκάθαρα εκδίκηση της ΤΣΣΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό στον ημιτελικό της Παρασκευής.

Φριτζόν: «Οπωσδήποτε εκδίκηση από Ολυμπιακό»
Με εκδικητικές τάσεις αντιμετωπίζει τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό ο Βιτάλι Φριτζόν. Ο σούτινγκ γκαρντ της ΤΣΣΚΑ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό στο δάχτυλο που τον κράτησε εκτός για δύο μήνες, δεν δείχνει πάντως να υποτιμά τον αντίπαλο.

«Δύο συνεχείς χρονιές ο Ολυμπιακός μάς έφραξε το δρόμο στο Final Four. Θέλουμε οπωσδήποτε να πάρουμε εκδίκηση. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το παρελθόν, αλλά το σήμερα. Και αυτή τη φορά έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, με εξαιρετικό ρόστερ και σε άριστη κατάσταση», ανέφερε ο Φριτζόν.

Όσο για τον Ολυμπιακό; «Ο Ολυμπιακός βασίζεται πολύ στον ηγέτη του, τον Σπανούλη. Το 70% των επιθέσεων περνά από τα χέρια του. Γενικά έχουν πολύ καλή ομάδα, αλλά πολλά εξαρτώνται από τον Σπανούλη», είπε.

Πάντως δεν τον φοβίζει η καλύτερη άμυνα της Ευρωλίγκας. «Έχουν πολύ καλή άμυνα, αλλά η ΤΣΣΚΑ έχει το ταλέντο να τα καταφέρει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Αν παίξουμε στο μάξιμουμ και σαν ομάδα, έχουμε πολύ καλές πιθανότητες όχι μόνο να πάμε στον τελικό, αλλά και να πάρουμε τον τίτλο. Έχουν περάσει επτά χρόνια από την τελευταία κατάκτηση του τίτλου και το θέλουμε όλοι πολύ», ανέφερε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: