Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Γεωργόπουλος: «Να βοηθήσουμε τα παιδιά αυτά»

Στο γεγονός πως τα παιδιά της Εθνικής παίδων είναι… πλούσια σε ταλέντο και θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην περάσει ανεκμετάλλευτο επισήμανε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Βασίλης Γεωργόπουλος.

Γεωργόπουλος: «Να βοηθήσουμε τα παιδιά αυτά»
Στο γεγονός πως τα παιδιά της Εθνικής παίδων είναι… πλούσια σε ταλέντο και θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην περάσει ανεκμετάλλευτο επισήμανε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο προπονητής της, Βασίλης Γεωργόπουλος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής παίδων μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την αναμέτρηση με την Γαλλία που στέρησε στο τέλος την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από τα προημιτελικά του EURO.

Ο Γεωργόπουλος, αναφέρθηκε στο… κακό προαίσθημα που είχε στην χθεσινή αναμέτρηση, στάθηκε στο ταλέντο των ποδοσφαιριστών του και την προσοχή που πρέπει να δείξουν οι ομάδες ώστε να μην «χαθούν».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Γεωργόπουλος στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Βάϊο Τσούτσικα:

-Τον αγώνα κόντρα στη Γαλλία:
«Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ καλή τακτική και από τις δύο ομάδες. Όλοι προσέξαμε την άμυνα μας τόσο εμείς, όσο και οι Γάλλοι. Οι Γάλλοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά όμως δείξαμε πως υπάρχουμε κι εμείς στο γήπεδο. Κάναμε δυο πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο χάσαμε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με το Παυλίδη. Εκεί που φτάσαμε σχεδόν στο τέλος ήρθε μία πικρή στιγμή πικρή στιγμή. Παρόλα αυτά είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα που είχαμε. Έφυγε λίγο μακριά η… στιγμή αυτή όμως στο μέλλον θα μπορέσουν να κάνουν κάποια επιτυχία. Είναι μία πολύ καλή γενιά ποδοσφαιριστών. Έχουμε όλοι ευθύνη για αυτό που έγινε κόντρα στη Γαλλία όμως είναι εφόδιο γατί ο μεγάλος ποδοσφαιριστής γίνεται μέσα από τις εμπειρίες και δη τις άσχημες. Εκπροσωπήσαμε την πατρίδα μας και αφήνουμε παρακαταθήκη ότι η ομάδα αυτή θα δώσει πολλούς παίκτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

-Το επίπεδο των νεαρών ποδοσφαιριστών:

«Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα στο ποδόσφαιρο. Οι ομάδες θα πρέπει να προσέξουν τα παιδιά αυτά. Όταν φτάσουν στη πρώτη ομάδα ενός συλλόγου θα χρειαστούν βοήθεια ώστε να αρχίσουν να παίζουν γιατί ο ποδοσφαιριστής έχει ανάγκη να παίζει ώστε να εξελιχθεί. Αυτό είναι το μελανό σημείο στο ποδόσφαιρο γιατί δεν παίρνουν ποδόσφαιρο».

-Το… κακό προαίσθημα:
«Αυτό που έγινε χθες το φοβόμουν όσο περνούσε η ώρα και ήμουν φοβερά ανήσυχος καθώς είχα ένα αρνητικό προαίσθημα γιατί οι Έλληνες είμαστε πολύ ενθουσιώδης με αποτέλεσμα να καθησυχαζόμαστε ορισμένες φορές κομμάτι που πρέπει να το αλλάξουμε».

-Τη στήριξη της ομοσπονδίας και του τεχνικού τιμ:

«Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά και την ομοσπονδία . Θέλω να ευχαριστήσω όλη την αποστολή και τους Νεκτάριο Πανταζή και Στέφανο Αϊβαλιώτη που βοήθησαν πάρα πολύ και τον Γιώργο Καραγκούνη που ήταν μαζί μας στα δύο πρώτα παιχνίδια, μίλησε στα παιδιά τα βοήθησε και νομίζω πως έχουμε μέλλον και πρέπει να κοιτάξουμε τους Έλληνες».

-Το γεγονός πως τα παιδιά αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες:

«Είναι παιδιά που παίζουν σε υψηλό επίπεδο ομάδων και όταν ξεκινάει το πρόγραμμα προεπιλογής τους βρίσκουμε από τις ενώσεις και όσα παιδιά είναι ταλαντούχα τα παίρνουν οι μεγάλες ομάδες. Ο Γιάννης Τσίγγος γεννήθηκε στην Γερμανία και πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή όπως και ο Βαγγέλης Παυλίδης και μιλάμε για δύο επιθετικούς που όλοι γνωρίζουμε πόσο πολύ τους έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: