Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Εκτός ο Μπέινς, μπαίνει λίγο πριν την προετοιμασία!!

Ο Λέιτον Μπέινς υπεβλήθη σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός από τα εναπομείναντα παιχνίδια της Έβερτον, επιστρέφοντας λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Ο αριστερός, διεθνής με την φανέλα της Αγγλίας, μπακ, βγήκε εκτός από την σαββατιάκη ήττα της ομάδας του απέναντι στην Σάντερλαντ και λίγες ημέρες αργότερα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.
Την είδηση της απουσίας του επιβεβαίωσε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.
«Βρήκαμε μια τέλεια λύση στο πρόβλημα του Μπέινς στον αστράγαλο, που τον ταλαιπωρεί εδώ και δύο χρόνια, και είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι γι' αυτό.
Αυτό που μας συμβούλεψε ο ειδικός γιατρός είναι να σιγουρευτούμε πως η αποθεραπεία θα είναι σωστή και έτσι θα γίνουν βήματα μπροστά. Στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Σάντερλαντ ο πόνος του ήταν αφόρητος. Έχει αυτό το πρόβλημα από το 2012» δήλωσε.
Για το νέο… πονοκέφαλο του Ρόι Χότζον όσον αφορά την συγκεκριμένη θέση, ο Γκρεγκ Ο'Κίφ της «Liverpool Echo» έγραψε ότι οι ενοχλήσεις ήταν αισθητές τους τελευταίους 18 μήνες αλλά ο ίδιος προτίμησε να σφίξει τα δόντια για να συνεχίσει να αγωνίζεται.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: