Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ο απατημένος θέλει εκδίκηση!!

Γράφουν οι Γρηγόρης Κόκκινος, Κωστής Ραπτόπουλος. 
Μετά τις καταθέσεις των Γεωργέα και Καλαϊτζίδη για το περιβόητο πλέον Ολυμπιακός-Βέροια 3-0, ήρθαν οι καταθέσεις του φροντιστή, του γυμναστή και 7 ποδοσφαιριστών, που λένε ότι στο παιχνίδι δεν έγινε τίποτε επιλήψιμο, διαψεύδοντας τους πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή. Από την άλλη όλοι μιλάνε για τιμωρία  της Βέροιας για τον αγώνα και όχι του Ολυμπιακού, σαν να μας λένε δηλαδή ότι το έστησε μόνη της.

Κανένα παιχνίδι που έχει στηθεί στο σκορ δεν στήνεται από μια ομάδα, αυτό είναι παγκοσμίως γνωστό. Επίσης είναι γνωστό, ότι η Βέροια αμάρτησε  άλλαξε στρατόπεδο. Το πρόβλημα βέβαια για τον Ολυμπιακό δεν είναι η Βέροια, αλλά ο ΠΑΟΚ, αφού ο δικέφαλος προσπαθεί να μιμηθεί την ομάδα του λιμανιού, κάνοντας φιλίες με ομάδες δορυφόρους στο πρωτάθλημα.

Δεν ξέρω ποιος προσπαθεί να κάνει τι και είναι το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τον κόσμο στην συγκεκριμένη περίπτωση. Τον φίλαθλο κόσμο τον ενδιαφέρει αν έχει γίνει κάτι τελικά να λάμψει η αλήθεια και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι. Όταν ακούει ότι οι μεν δηλώνουν ότι το παιχνίδι είναι στημένο και οι δε ότι δεν έγινε τίποτα ,τότε ψάχνουν να βρουν ποιος λέει την αλήθεια και ποιος ψέματα.

Ρε ανθρωποειδές με κεφάλι 42 ιντσών, ο Ολυμπιακός κάνει επίδειξη δύναμης και λέει στους αντιπάλους του,  ότι δορυφόρους έχω μόνο εγώ και αν κάποιος τολμήσει  να φύγει από το μαντρί και  πάει αλλού, θα έχει την τύχη του κόμματος που έκαναν οι Σαμαράς και Αβραμόπουλος φεύγοντας από την ΝΔ. Να δεις που στο τέλος ο απατημένος θα ρίξει την βασίλισσα του Βρίζα και θα σώσει τον Λεβαδειακό του Κομπότη.

Το πρωτάθλημα μας έτσι κι αλλιώς είναι επιεικώς απαράδεκτο εξωγήινε. Ο κόσμος του έχει γυρίσει την πλάτη και απόδειξη είναι ότι τα γήπεδα είναι άδεια και στην Φούτμπολ Λίγκα είχε περισσότερο κόσμο σε κάποιους αγώνες, από ότι στην Σούπερ Λίγκα. Αν αποδειχθεί τελικά ότι το παιχνίδι ήταν στημένο, θα είναι σκάνδαλο να ρίξουν μόνο την μια από τις δυο ομάδες που εμπλέκονται στο παιχνίδι.

Πρώτη φορά θα γίνει σκάνδαλο Μουλάρι Κίνγκ. Ξέχασες ότι στην Ελλάδα την πληρώνει πάντα ο μικρός και ο αδύνατος. Τόσο γρήγορα λησμόνησες πως έριξαν από την Σούπερ Λίγκα την ομάδα της καρδιάς σου;


Champions League

Με σβηστές μηχανές κατέβηκε η Μπαρτσελόνα στο Μόναχο να υπερασπιστεί το 3-0 του πρώτου αγώνα προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό και πέρασε εύκολα χάνοντας με 3-2. Από το 1-2 και μετά όταν βρέθηκε μπροστά στο σκορ έμοιαζαν να κάνουν προπόνηση και ήταν απόλυτα φυσιολογικό αφού δεν υπήρχε κανένας λόγος να φουλάρουν από την στιγμή που έχουν και τη μάχη του πρωταθλήματος στην Ισπανία. Φάνηκε ότι η Μπάγερν έχει δρόμο ακόμα για να φτάσει την Καταλανική ομάδα και οι απουσίες των Ρόμπεν και Ριμπερί δεν μπόρεσαν να καλυφτούν ποτέ. Το πιο χαρακτηριστικό του αγώνα είναι ότι ο Μέση δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα.


Αλλο μεγαλομέτοχος, άλλο επενδυτής

Κατά πρώτο και κυριότερο να ξεκαθαρίσω δυο βασικά πράγματα. Είναι τελείως διαφορετικά πράγματα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης από τον επενδυτή Ιβάν Σαββίδη, που σε μια εποχή που την κάνουν όλοι με ελαφρά πηδηματάκια ο άνθρωπος αυτός κάνει δουλειές στην Ελλάδα. Για τον οπαδό αντιπάλου ομάδας είναι λογικό να του τα χώνει να μην τον γουστάρει σαν παράγοντα του ΠΑΟΚ και καλά κάνουν και τον κοιτάνε στραβά. Για τον επενδυτή όμως που κάνει δουλειές όταν αυτή η πόλη έχει πάνω από 50% ανεργία μου είναι αδιανόητο για τα δικά μου δεδομένα να τρώει χάλασμα.


Θα πάει τζάμπα η κατάθεση του; 

KOK Επιτέλους κάποιος που είπε για αυτό που συνέβη χωρίς να φοβηθεί
ΡΝαι αλλά αν ο Άρης δεν βγει κατηγορία πάει η καβάντζα της Βέροιας

Ραπτόπουλος

Ζήλεια
Ζήλεια πολύ ζήλεια έπεσε από τους οπαδούς των άλλων ομάδων της πόλης στο θέμα της αποπληρωμής των χρεών. Τέτοιο κάζο δεν το περίμεναν αλλά και οι ίδιοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πολύ χαλαρά το πήραν το θέμα. Θεωρούν ότι έκανε το αυτονόητο ο Ιβάν

Αφερέγγυος
Απίστευτο βρέθηκα σε κουβέντα παράγοντα της ομάδας του Αγιονερίου με φίλο του σε καφετέρια. Και τι μπορεί να είπε ο άνθρωπος για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Πανσερραϊκό; Ότι επί πολλά χρόνια ο Άρης στις συναλλαγές του είναι αφερέγγυος οπότε ο ακανές τρώγεται καλύτερα.

Συνοδεία
Πoια Δόξα Δράμας θα χτυπήσει το παιχνίδι στις Σέρρες; Το ξέρετε ότι την αποστολή της Δόξας Δράμας στο γήπεδο θα την συνοδεύσει ο σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Δράμας; Βρώμα η δουλειά!

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: