Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Χάινς: «Θα γίνει… μάχη»

Στο περιθώριο της εκδήλωσης φιλανθρωπικού και κοινωνικού σκοπού της Ευρωλίγκας «One Team», ο Κάιλ Χάινς, μίλησε στο www.sport-fm.gr για τον ημιτελικό ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός.

Χάινς: «Θα γίνει… μάχη» (Web TV)
Τo Final Four της Ευρωλίγκας άνοιξε ουσιαστικά την αυλαία του με την εκδήλωση One Team στην κεντρική πλατεία της Μαδρίτης, Sol. Ο Κάιλ Χάινς, μαζί με άλλους πέντε παίκτες των ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση (Πέτγουεϊ, Σαβάς, Χριάπα και Μειρί) έδωσε το παρών, έπαιξε λίγο μπάσκετ με τα παιδιά των Special Olympics και μοίρασε πολλά αυτόγραφα.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, μίλησε στην κάμερα του sport-fm.gr για το μήνυμα που θέλει να περάσει στον κόσμο το One Team, αλλά και τον αυριανό μεγάλο ημιτελικό ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Αμερικανού σέντερ στον Νίκο Ζέρβα:

-Συμμετέχεις συνεχώς στα one team, μίλησε μου λίγο για αυτή την εκδήλωση…
«Είναι μία ξεχωριστή εμπειρία η συγκεκριμένη εκδήλωση. Έχω δώσει και σε άλλες το παρών, αλλά κάθε χρονιά γίνεται ακόμα και πιο ενδιαφέρουσα και νιώθω όλο και πιο άνετα. Είναι μία σημαντική ευκαιρία για εμάς να στείλουμε το κοινωνικό μήνυμα της One Team στους κατοίκους της Μαδρίτης. Η συμμετοχή των Special Olympics κάνουν ακόμα πιο σημαντικό τον σκοπό μας. Είναι εκπληκτικό».

-Και να μοιράζετε χαμόγελα στα παιδιά ε…
«Φυσικά σκοπός είναι να κάνουμε τα μικρά παιδιά λίγο πιο χαρούμενα έστω και για ένα λεπτό. Έχουν ευκαιρία να μας δουν, να παίξουν μαζί μας και να φωτογραφηθούμε όλοι μαζί. Είναι κάτι που θα θυμούνται και θα θυμόμαστε για πολύ καιρό στην ζωή μας».

-Συμμετέχεις για τέταρτη φορά σε Final Four, πιστεύεις πως ήρθε η ώρα να το πάρεις και με την ΤΣΣΚΑ;
«Έχω καλές και κακές αναμνήσεις από τα Final Four, όπως για παράδειγμα η περυσινή που δεν τα καταφέραμε. Είναι σπουδαίο και διαφορετικό που αντιμετωπίζω την πρώην ομάδα μου σε έναν ημιτελικό, όμως αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, είναι να πετύχω με την ΤΣΣΚΑ. Όλη την χρονιά δουλέψαμε σκληρά και παίξαμε καλό μπάσκετ με σκοπό να φέρουμε το τρόπαιο πίσω στην Μόσχα».

-Πόσο αλλάζει τα συναισθήματά σου το ότι αντιμετωπίζεις στον ημιτελικό την πρώην ομάδα σου;
«Παίξαμε δύο παιχνίδια μέσα στην σεζόν, αλλά το αυριανό είναι διαφορετικό. Είναι δύο ιστορικές ομάδες των Final Four και περιμένω να γίνει μία μεγάλη μάχη. Για μένα θα ήταν το ίδιο όποια ομάδα και αν αντιμετωπίζαμε. Η πνευματική μας προετοιμασία είναι ίδια ανεξαρτήτου αντιπάλου και θέλουμε να αποδείξουμε πως είμαστε η ομάδα που ήρθε εδώ για να φτάσει στην κορυφή». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: