Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Θα ολοκληρωθεί η έκπληξη;

Κόντρα στα προγνωστικά, η έκπληξη του φετινού Europa League θα επιδιώξει να ολοκληρώσει την έκπληξη κόντρα στη Νάπολι και να πάει στον τελικό. Με τυπική διαδικασία μοιάζει το Φιορεντίνα-Σεβίλλη.

Θα ολοκληρωθεί η έκπληξη;
Την Τετάρτη έγινε γνωστό το ζευγάρι του τελικού του Champions League, καθώς η Γιουβέντους έκλεισε ραντεβού με την Μπαρτσελόνα στις 6 Ιουνίου στο Βερολίνο και σήμερα θα γίνει αυτό του Europa League.

Ντνίπρο-Νάπολι (22:05)

Η Νάπολι τα έχει βρει σκούρα κόντρα στην Ντνίπρο, καθώς δεν επιβεβαίωσε το τίτλο του φαβορί στην αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης, καθώς με τη βοήθεια της διαιτησίας οι Ουκρανοί απέσπασαν ισοπαλία στον «Σαν Πάολο». Το γκολ τους δεν έπρεπε να μετρήσει, διότι ο σκόρερ, Ζελέζνιοφ ήταν σε αντικανονική θέση.

Οπότε, η ιταλική ομάδα δεν σφράγισε την ανωτερότητα της με ένα σκορ που να τη φέρνει κοντά στην πρόκριση στον τελικό της Βαρσοβίας. Απών ο τραυματίας Μίτσου και πάλι, ενώ δεν θα αγωνιστεί ούτε και σήμερα ο Ζοζούλια για την ομάδα που απέκλεισε τον Ολυμπιακό στους «32» της διοργάνωσης, αλλά και ο Κραβτσένκο.

Πιθανές συνθέσεις

Ντνίπρο: Μπόικο, Φεντέτσκι, Ντάγκλας, Σεμπεριάτσκο, Λέο, Μάτος, Κανκάβα, Ροτάν, Φέντορτσουκ, Ματέους, Κονοπλιάνκα, Κάλινιτς.
Νάπολι: Αντούχαρ, Μάτζο, Αλμπιόλ, Μπρίτος, Γκχούλαμ, Ίνλερ, Λόπεθ, Ινσίνιε, Καγεχόν, Χάμσικ, Ιγκουαίν.
Διαιτητής: Μίροραντ Μάζιτς (Σερβία)

Φιορεντίνα-Σεβίλλη (22:05)

Το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι μετά την κλήρωση και πριν την διεξαγωγή των πρώτων αναμετρήσεων ήταν το Σεβίλλη-Φιορεντίνα. Ωστόσο, μετά το 3-0 υπέρ των Ισπανών τα πράγματα έχουν γίνει πολύ απλά. Θα πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα για να μείνουν εκτός συνέχειας οι κάτοχοι του τίτλου. Φαίνεται σαν να έχουν κλείσει ήδη θέση για την 27η Μαΐου στην Πολωνία, ενώ οι Ιταλοί θα έχουν και πάλι αρκετές απουσίες. Εκτός οι Ρίτσαρντς, Ρόσι, Μπαμπακάρ και Βάργκας. Δεν θα αγωνιστούν οι Παρέχα, Μπέτο για τους φιλοξενούμενους, ενώ είναι αμφίβολος ο Εμπιά.

Πιθανές συνθέσεις

Φιορεντίνα: Νέτο, Τόμοβιτς, Σάβιτς, Ροντρίγκες, Αλόνσο, Βόρχα Βαλέρο, Πισάρο, Φερνάντες, Χοακίν, Σαλάχ, Γκόμες.
Σεβίλλη: Ρίκο, Κόκε, Καρίσο, Κολοτζιετζακ, Τρεμουλινάς, Μπανέγκα, Χριτσοβιακ, Βιδάλ, Ιμπόρα, Βιτόλο, Μπάκα.
Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: