Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Αρβανίτης: «Πεντακάθαρος ο Λάσκαρης με μεγάλη οικονομική δύναμη»

Ο Λευτέρης Αρβανίτης μίλησε για τις προοπτικές που ανοίγονται για τον Άρη μετά την έλευση του Δημήτρη Πρίφτη.

Διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και τον Δημήτρη Κανελλάκη

Για την πρώτη εμπειρία του Λάσκαρη: «Χάρηκε πάρα πολύ, του άρεσε η ατμόσφαιρα και πανηγύρισε τη νίκη στο γεμάτο Αλεξάνδρειο. Γενικά έμεινε πολύ ευχαριστημένος από αυτό που είδε»

Για τις προοπτικές του Άρη με τον Λάσκαρη: Υπάρχει ένας άνθρωπος σοβαρός, με μεγάλη οικονομική βάση και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο. Θέλει να βοηθήσει στην οικονομική εξυγίανση του συλλόγου. Θεωρεί πως η ομάδα πρέπει να δουλεύει σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, όντας πολύ καλά οργανωμένη και πως σε λίγα χρόνια μπορεί να αποκομίσει και οικονομικά οφέλη.

Για το 41%: «Ήταν ένα πρώτο βήμα και πιστεύω πως στη συνέχεια θα πάρει και άλλες μετοχές προκειμένου να γίνει ο κάτοχος του πλειψηφικού πακέτου. Θεωρώ πως θα γίνει γιατί μέχρι στιγμής του αρέσει ότι βλέπει»

Για τον «έλεγχο» του Λάσκαρη: «Αυτό που γνωρίζουμε πολύ καλά είναι πως δεν υπάρχουν νομικά προβλήματα, ο άνθρωπος είναι πεντακάθαρος, έχει ρευστότητα και μεγάλες επιχειρήσεις. Και η καλύτερη εγγύηση είναι πως μετά τη συμφωνία αμέσως έφερε και τα χρήματα που συμφωνήθηκαν».

Για τη σύγκριση με τους μεγάλους των Αθηνών: «Δεν είναι Αγγελόπουλος και Γιαννακόπουλος αλλά θεωρεί πως με σωστή δουλειά και τη δική του οικονομική βοήθεια θα μπορέσουμε να κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα. Είναι δυνατός και εξαρτάται από τον Άρη να τον αγκαλιάσουμε, να τον προστατεύσουμε και να είμαστε ειλικρινείς απέναντί του για να μείνει εδώ πολλά χρόνια»

Για τον τρόπο διοίκησης και την αξιοποίηση του Νίκου Γκάλη: «Θα παραμείνουν κάποια άτομα της υπάρχουσας διοίκησης και θα στελεχωθεί από νέα. Μίλησαν μαζί, έχουν πολλά κοινά και όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, θα γίνει το επιχειρηματικό σχέδιο και θα συζητηθεί και το θέμα του Νίκου και πως θα αξιοποιηθεί καλύτερα. Άλλωστε είναι δίπλα μας όποτε του το ζητάμε»

Για τον Δημήτρη Πρίφτη: «Έχει δείξει δείγματα της δουλειάς του και έχει κάνει δύσκολα πράγματα τη φετινή σεζόν. Είναι ένας προπονητής που εκτιμώ πολύ και το ίδιο κάνει και ο κύριος Λάσκαρης. Ο Δημήτρης μπορεί να πετύχει και να βοηθήσει και τη νέα χρονιά. Η εκτίμησή μου είναι δεδομένη».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: