Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

«Πιστεύω σε αυτή την ομάδα»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης και μίλησε για το παιχνίδι με την Εθνική του 2004 στο οποίο συμμετείχε ενώ αναφέρθηκε και στην αποπληρωμή των χρεών από τον Ιβάν Σαββίδη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την επιστροφή του στη Τούμπα:
«Ξαναμπήκα στο σπίτι μου μετά από καιρό. Εμείς βέβαια, είχαμε λαμαρίνες, τώρα αλλάξαν τα πράγματα».
Για την αποπληρωμή των χρεών:
«Το καλύτερο πράγμα είναι πως πλήρωσε ο μεγαλομέτοχος τα χρέη. Αυτό ισούται με ένα πρωτάθλημα. Τώρα αν κάνουμε λάθη, θέλουμε σκότωμα όλοι. Αυτοί που είμαστε, μπορούμε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε! Όχι άλλα λάθη, πρέπει να έρθουν αυτοί που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ. Ήρθε ένας άνθρωπος που έβαλε τα λεφτά του, δεν γίνεται να κάνουμε λάθη. Τώρα πρέπει να γίνουν 2-3 μεταγραφές για να πάμε Τσάμπιονς Λιγκ. Άρχισα να πιστεύω στην ομάδα και θα πρέπει να γίνουν έκτροπα και από εμάς και από άλλους για να μην πάρουμε πρωτάθλημα. Πρέπει βέβαια, να πάρουμε παίκτες ενδεκαδάτους».
Για το πώς τους αντιμετώπισε ο Γεωργιάδης:
«Μας αγκάλιασε όλους μέσα στα αποδυτήρια και μας έκανε να νιώσουμε επαγγελματίες και οικογένεια».
Για την υπόθεση του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή:
«Από την στιγμή που πλήρωσε τα χρέη είναι προφανές πως θα πάρει τεχνικό διευθυντή και προπονητή. Θα αλλάξουν πολλά στον ΠΑΟΚ».
«Για τα χρήματα που μαζεύτηκαν:
«Τα παιδιά όλου του κόσμου πρέπει να γίνουν καλά. Εύχομαι αυτά τα «αγγελούδια» να θεραπευτούν. Ανθρωπιστικά πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον όποτε μπορούμε».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: