Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

«Ηχηρές» αποχωρήσεις στη Ρώμη!

Την απόφαση να μη συνεχίσει στο τουρνουά τένις Masters της Ρώμης πήρε ο Άντι Μάρεϊ, καθώς αισθάνθηκε κουρασμένος από το βαρύ πρόγραμμα αγώνων. Αποχώρησε και η Σερένα Ουίλιαμς, λόγω τραυματισμού.

«Ηχηρές» αποχωρήσεις στη Ρώμη
Απών από τη συνέχεια του τουρνουά τένις της σειράς ATP World Tour Masters στη Ρώμη θα είναι ο Άντι Μάρεϊ. Ο Σκωτσέζος άσος ένιωσε καταβεβλημένος από το φορτωμένο πρόγραμμα αγώνων, καθώς είχε φτάσει στην κατάκτηση των δύο προηγούμενων τουρνουά στο Μόναχο και τη Μαδρίτη.

Έτσι, θα γιορτάσει τα αυριανά 28α γενέθλια στο σπίτι του και θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία του για το μεγάλο ραντεβού του τένις στη χωμάτινη επιφάνεια, το Roland Garros. Ο τυχερός της ιστορίας είναι ο Βέλγος Ερίκ Γκοφέν, ο οποίος πέρασε στον επόμενο γύρο χωρίς αγώνα.

Εκτός συνέχειας στην ιταλική πρωτεύουσα έμεινε και η Σερένα Ουίλιαμς. Η Αμερικανίδα τενίστρια ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό στο δεξιό του αγκώνα και προτιμάει να μη ρισκάρει και να χειροτερεψει περαιτέρω την κατάστασή της, ενόψει του Gran Slam στο Παρίσι, με τη συμπατριώτισσά της, Κριστίνα ΜακΧέιλ, να επωφελείται και να προκρίνεται στους «8». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: