Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Αποσύρεται ο Φρίντελ!!

Τη Δευτέρα κλείνει τα 44 και αποφάσισε πως πλέον δεν μπορεί να το αναβάλλει περισσότερο... Ο Μπραντ Φρίντελ γνωστοποίησε πως με το φινάλε της σεζόν στην Πρέμιερ, αποσύρεται!
Έπειτα από 450 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, 82 εμφανίσεις με τη φανέλα με το εθνόσημο των ΗΠΑ και μια πολυετή, αξιοπρεπή και με μεγάλη προσφορά όπου έχει αγωνιστεί, καριέρα, ο Φρίντελ βάζει τέλος στην καριέρα του, σε δύο εβδομάδες, όταν και θα ολοκληρωθεί η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.
Η Τότεναμ επιβεβαίωσε την αποσύρσή του στο φινάλε της σεζόν και ο ίδιος, στην ανακοίνωσή του, ανέφερε:
«Είμαι περήφανος για όσα κατάφερα στην καριέρα μου. Όταν ξεκινούσα, δεν πίστευα ότι το ταξίδι θα ήταν τόσο μακρύ και όμορφο. Συμπλήρωσα 23 αγωνιστικές περιόδους και έπαιξα σε ορισμένες σπουδαίες ομάδες.
Αυτό που θα μου λείψει περισσότερο είναι η καθημερινή συναναστροφή με συμπαίκτες και τεχνικό τιμ στις προπονήσεις... Σε λίγες μέρες κλείνω τα 44 και έχει έρθει η στιγμή να αποσυρθώ. Μου έχουν ήδη παρουσιαστεί πολύ καλές ευκαιρίες για να είμαι στο Fox Tv, ενώ θέλω να πάρω και το δίπλωμα προπονητικής, pro licence.
Επίσης, θα είμαι εκπρόσωπος της Τότεναμ στις ΗΠΑ. Θα βοηθήσω τον σύλλογο σε ό,τι χρειαστεί από αυτή τη θέση. Αισθάνομαι τεράστια τιμή και ευλογία που έπαιξα στην Τότεναμ. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και συνάντησα ορισμένους εξαιρετικούς ανθρώπους εδώ. Μπορούν να καταφέρουν πολλά με τη μίξη νέων και έμπειρων παικτών. Προβλέπω πολλά πράγματα πράγματα στο μέλλον».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: