Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Κυκλοφορούν και γίνονται «καπνός»

Όσο πλησιάζουν οι μέρες για το μεγάλο ματς της Κυριακής τόσο ο… «πυρετός» ανεβαίνει στις τάξεις των Σερραίων φιλάθλων. Οι οπαδοί του Πανσερραϊκού και ο φίλαθλος κόσμος του νομού γενικότερα περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία το κρίσιμο ματς με τη Δόξα και θεωρείται δεδομένο πως η εικόνα στις εξέδρες θα θυμίζει κάτι από τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Από σήμερα, μάλιστα, που αναμένεται να τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του ματς με τους «μαυραετούς», αναμένεται να δημιουργηθεί ένας μικρός πανικός στις τάξεις των φιλάθλων, οι οποίοι, όπως είναι εύλογο, θέλουν να δώσουν μαζικά το παρών στο δημοτικό στάδιο Σερρών προκειμένου να σπρώξουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τους παίκτες του Κώστα Βασιλακάκη να φτάσουν προς την πολυπόθητη νίκη. Θεωρείται βέβαιο, λοιπόν, πως τα εισιτήρια σύντομα θα αποδειχθούν… μαγικά χαρτάκια με το soldoutνα θεωρείται περίπου ως δεδομένο και σε αυτό συμβάλλει και η κίνηση της διοικούσας επιτροπής να ορίσει προσιτές τιμές.

Συγκεκριμένα, το φθηνότερο εισιτήριο κοστίζει οκτώ ευρώ, ενώ προς πώληση διατίθενται, επίσης, εισιτήρια τόσο των δέκα, όσο και των 15 ευρώ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης, όσοι ενδιαφέρονται να τα αγοράσουν μπορούν να προσέρχονται στο «σπιτάκι» του Πανσερραϊκού στην πλατεία Ελευθερίας, στην καφετέρια «1800» καθώς και σε επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως η είσοδος για την γυναίκες θα είναι ελεύθερη.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: