Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

«Στο μυαλό μου, ακόμη κι όταν κοιμάμαι»

Μετρά τις ώρες για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ ο Μπρεντ Πέτγουεϊ. «Είναι στο μυαλό μου ακόμη κι όταν κοιμάμαι», δήλωσε στη Web TV ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Πέτγουεϊ: «Στο μυαλό μου, ακόμη κι όταν κοιμάμαι» (Web TV)



Διαβάστε τη συνέντευξη στον Χρήστο Ρομπόλη:

-Πώς αισθάνεσαι να δίνεις πράγματα πίσω στην κοινωνία; «Νιώθω υπέροχα. Είναι πολύ όμορφο να βάζεις το χαμόγελο στα πρόσωπα αυτών των παιδιών. Ήμουν μέρος αυτής της πρωτοβουλίας και στην Αθήνα και χαίρομαι που συμμετέχω κι εγώ. Είναι γι’ αυτά τα παιδιά μια εμπειρία που ίσως να μην έχουν ξανά».

-Και για σένα, όμως, είναι μια ευκαιρία για χαλάρωση πριν τον μεγάλο αγώνα με την ΤΣΣΚΑ… «Σίγουρα είναι μια μικρή χαλάρωση. Όμως ο αγώνας δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό σου. Χθες βράδυ κοιμήθηκα σκεφτόμενος αυτόν τον αγώνα. Είναι στο μυαλό μου ακόμη κι όταν κοιμάμαι. Άρα μιλάμε για λίγη χαλάρωση, αλλά όχι τίποτα υπερβολικό».

-Πώς αισθάνεσαι λίγο πριν την πρώτη σου συμμετοχή στο Final Four, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα σαν την ΤΣΣΚΑ; Δεν τους αντιμετώπισες στη Μόσχα, λόγω τραυματισμού. Πώς προετοιμάζεσαι; «Όπως και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Ξέρουμε πως έχουν σπουδαίους παίκτες, αλλά τους μελετάμε με τη βοήθεια του τεχνικού τιμ σε κάποιες λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε και στην βραδινή προπόνηση».

-Ποιος θα νικήσει τελικά; Η καλύτερη άμυνα ή η καλύτερη επίθεση; «Όποια ομάδα εκτελέσει το πλάνο της καλύτερα και θα είναι έτοιμη να αγωνιστεί δυνατά, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: