Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

«Υπάρχει και η ήττα»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής, Παύλος Μυροφορίδης και μίλησε για την ήττα της ομάδας από τον Απόλλων Σμύρνης αλλά και την συνέχεια.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Εμείς ήμασταν μέτριοι, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε όμως δεν παίχτηκε και ποδόσφαιρο. Το γκολ επιβεβαίωσε τον κανόνα πως όταν πρέπει να μπει η μπάλα, τότε μπαίνει. Μας έπαιζε ένας διαιτητής που πρέπει να είχε πάθει… ηλίαση όμως εμείς συνεχίζουμε. Το θέμα είναι το πώς έρχεται κάποια ήττα. Ήταν ένα περίεργο ματς, ο ρυθμός του δεν άνοιξε ποτέ και υπήρχαν συνεχόμενες διακοπές κυρίως από τον διαιτητή. Εμείς δεν βρίσκαμε ρυθμό και είμαστε μια ομάδα που χαίρεται να παίζει ποδόσφαιρο».
Για την συνέχεια της ομάδας:
«Πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι και να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Το ότι χάσαμε ένα παιχνίδι δεν σημαίνει κάτι. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει η διαφορά θα ανοίξει και πάλι. Καλό είναι να θυμόμαστε που και που πως υπάρχει και η ήττα».
Για τον κόσμο της ομάδας:
«Στην ομάδα υπάρχει σεβασμός. Ο κόσμος ξέρει πως οι παίκτες παίζουν για να κερδίσουν και τα δίνουν όλα».
Για την άδεια:
«Δεν έχω εικόνα για την άδεια. Το θέμα είναι να αντιληφθούν όλοι πως όταν έχει αλλάξει μια κατάσταση, ως φορέας πρέπει να βοηθάς. Με το να υπενθυμίζουν στον καινούριο τα λάθη των παλιών, δεν κερδίζει κάτι το ποδόσφαιρο. Πρώτα πρέπει να αλλάξει η ομάδα κατηγορία και υπάρχουν παίκτες που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Τα καλύτερα παιχνίδια μας τα κάναμε με ομάδες της Α’ εθνικής και αποδείξαμε πως δεν υπάρχει διαφορά. Οι παίκτες του Ηρακλή θα κάνουν μεγάλη καριέρα και θα στελεχώσουν και την Εθνική ομάδα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ταβάνι».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: