Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν Ρούιτερ»!

«Εμφύλιο» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τα… γάντια του Ρόμπιν Ρούιτερ επικαλούνται οι Ολλανδοί. Και οι δύο –αναφέρεται- πως έχουν μιλήσει με τον ατζέντη του 28χρονου γκολκίπερ της Ουτρέχτης. Δείτε τα δεδομένα.

«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν Ρούιτερ»
Κοινός στόχος για την θέση κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ είναι ο Ρόμπιν Ρούιτερ, σύμφωνα με ολλανδικό δημοσίευμα. Η ιστοσελίδα «voetbalzone.nl» επικαλείται επαφές τόσο από την πλευρά της «Ένωσης» όσο και του «δικέφαλου του Βορρά» με τον εκπρόσωπο του 28χρονου τερματοφύλακα της Ουτρέχτης.

Όσον αφορά την υπόθεση της ΑΕΚ γίνεται αναφορά και στην περίπτωση του Έρβιν Μούλντερ, που τελικά δεν προχώρησε.

Τα δεδομένα

Στην ΑΕΚ το μέτωπο για τον τερματοφύλακα είναι ανοιχτό και μάλιστα τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις. Σε πρώτο πλάνο παραμένει ο Χάβι Βάρας, για τον οποίο γίνεται μεγάλη προσπάθεια, όμως το τελευταίο διάστημα εξετάζεται έντονα και ο διεθνής με την Βενεζουέλα, Άλεν Μπαρόχα.

Στον ΠΑΟΚ η θέση –όλα δείχνουν- πως κλείδωσε. Ο Ρόμπιν Όλσεν βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη απ’ την Τετάρτη, προκειμένου να διευθυετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρεις της μεταγραφής του από την Μάλμε.

Όσον αφορά τον Ρόμπιν Ρούιτερ, έχει συμβόλαιο με την Ουτρέχτη μέχρι το καλοκαίρι του 2017 κάτι που σημαίνει πως η ομάδα του πρέπει να ικανοποιηθεί στο οικονομικό για να τον παραχωρήσει. Το όνομά του έπαιξε και για την Σαουθάμπτον, όμως τελικά ο συμπατριώτης του, Ρόναλντ Κούμαν, επέλεξε τον Μάρτιν Στεκέλενμπουργκ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: