Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

«Μάχη» για να πείσει τον Σάντσεθ!!

Θρίλερ με τον Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» προσπαθούν να πείσουν τον Ισπανό στόπερ, ο οποίος παρουσιάζεται διστακτικός και ζητά εγγυήσεις, με τον Βόκολο να κάνει τις διαπραγματεύσεις.

«Μάχη» για να πείσει τον Σάντσεθ!
Από εκεί που φαινόταν κλεισμένος ο Σάντσεθ, η πιθανή μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό εξελίσσεται σε θρίλερ. Ο Ισπανός αμυντικός εμφανίζεται επηρεασμένος, στο να πει το οριστικό «ναι», από την κατάσταση στην Ελλάδα. Οι διαπραγματεύσεις δηλαδή με την… Κομισιόν, κάνουν πιο δύσκολες τις διαπραγματεύσεις με τον πρώην παίκτη της Μάλαγα, που δείχνει διστακτικός στο να συνεχίσει εδώ την καριέρα του.

Πάντως, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», στην επικοινωνία που είχε μαζί του ο Τάκης Φύσσας έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τον καθησυχάσει και φαίνεται πως τα κατάφερε σε σημαντικό ποσοστό. Του είπε ότι θα γίνει ταξίδι για να του μεταφερθεί το πόσο τον θέλουν στο «τριφύλλι» και ο Σάντσεθ ξαφνιάστηκε, βλέποντας την αντίδραση αυτή με καλό μάτι. Ο Λεωνίδας Βόκολος μετέβη στην Βαρκελώνη για να κάνει συζητήσεις μαζί του.

Ο 29χρονος ζητά εγγυήσεις για να καμφθούν οι αντιστάσεις. Φαίνεται, πως ζητάει να του καταβληθούν τα χρήματα σε ξένη τράπεζα, έχοντας μάθει το τι «παίζει» στις ελληνικές.

Δεν αποκλείεται να ζητήσει έξτρα χρόνο για να απαντήσει και στον Παναθηναϊκό δύσκολα θα περιμένουν κι άλλο, καθώς σχεδίαζαν να έχουν πάρει τέλη Ιουνίου τον «βράχο» που θέλουν για την άμυνα. Όλα πήγαιναν βάσει σχεδίου, με τον παίκτη να μοιάζει κλεισμένος την Παρασκευή, αλλά οι εξελίξεις τους χάλασαν τα σχέδια.

Καθαρά τυπικό θέμα αποτελεί η ανακοίνωση της απόκτησης του Ράσμους Θελάντερ. Αναμενόταν να ανακοινωθεί χθες, αλλά αυτό εκτός απροόπτου θα γίνει σήμερα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: