Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Πολύ άσχημα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό!!

Ο Αποδυτηριάκιας αποδίδει όπως πρέπει τη δήλωση του "φαλακρού πράκτορα" της UEFA, προιδεάζοντας τον κόσμο των "ερυθρολεύκων" για το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας τους. Το μαύρο να το κάνουν άσπρο. Μια ζωή η ίδια δουλειά στην Ελλάδα. Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για τον Ολυμπιακό, όσον αφορά τη συμμετοχή του στο τσάμπιονς ληγκ. Άσε τι γράφουν και πώς το παρουσιάζουν. Κι αν δεν χωνεύεται με σόδες μπόλικες έτσι που το λέω, ας το γράψω πιο ευκολοχώνευτο. Τα πράγματα είναι ολότελα ρευστά για τον Ολυμπιακό, που έτσι ή, αλλοιώς ο πρόεδρός του είναι "μπλεγμένος", μέχρι στιγμής σε επίπεδο ανακριτικό, στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.
"Ασφαλής προς το παρόν είναι η θέση του Ολυμπιακού στους ομίλους του προσεχούς τσάμπιονς ληγκ", είπε ο Τζιάνι Ινφαντίνο. Και μόνον αυτή η τοποθέτηση δημόσια του γενικού γραμματέα της UEFA σημαίνει καμπανάκι αν όχι κινδύνου, σίγουρα "προετοιμασίας" του Ολυμπιακού για ό,τι "απρόβλεπτο" ακολουθήσει.
Στην πραγματικότητα ο φαλακρός πράκτορας της UEFA, με το παρατσούκλι "insider", αναφερόμενος στην περίπτωση του Ολυμπιακού και την εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν είπε τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγώτερο από τα ρεπορτάζ όπως τα είχε γράψει ακριβώς(!) ο αποδυτηριάκιας.
Θυμίζω ότι ο αποδυτηριάκιας είχε αναλύσει το σενάριο ξεκάθαρα. Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει κανονικά στο τσάμπιονς ληγκ, όμως είναι άγνωστη η ...τύχη του, που εξαρτάται από το τι ψάρια θα πιάσει η έρευνα τόσο του ανακριτή διαφθοράς, όσο και η έρευνα της UEFA!
Επαναλαμβάνω τη δήλωση που ο Ινφαντίνο τη ζύγισε λέξη με λέξη: "Ασφαλής η θέση του Ολυμπιακού στο τσάμπιονς ληγκ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...". (Τα κεφαλαία δικά μου). Ακόμα ο insider είπε: "Οι έρευνες στην Ελλάδα συνεχίζονται και η κατάσταση (όσον αφορά τον Ολυμπιακό) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ..." (Τα κεφαλαία δικά μου).

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα δίνει όλα στο παρασκήνιο της UEFA, κάνει την αποκάλυψη ο apodytiriakias.gr

Να το επαναλάβει ο αποδυτηριάκιας με αφορμή την καμπάνα του αγίου Βαρθολομαίου που κτύπησε ήδη σχετικά με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο τσάμπιονς ληγκ. Καμπάνα εκκλησιαστική που κουφαίνει, όχι κάποιο ξυπνητήρι δίπλα σε γλάστρα κλειστού χώρου, υπνοδωματίου:
Είναι υπεράνω της UEFA να φερθεί «χαριστικά» υπέρ μιας ομάδας, της ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομάδας, που βρεθεί μπλεγμένη σε βρωμοδουλειές, π.χ. στήσιμο αγώνων.
Να σου πω το άλλο, για να τελειώνουμε. Με μεγάλη... χαρά η UEFA θα αποκλείσει μια πανίσχυρη ομάδα της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας, ακόμα και μια Τσέλσυ, μια Γιουβέντους, μια Μπάγερν, διότι έτσι η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία και διοργανώτρια του τσάμπιονς ληγκ κάνει επίδειξη ηθικής.
Ο γραμματέας της UEFA Τζιάνι Ινφαντίνο, που όπως είχε γράψει ο αποδυτηριάκιας είναι ΑΥΤΟΣ που θα αποφασίσει τελικά για τον Ολυμπιακό, είπε χθες επί λέξει:
«Η UEFA έχει δείξει ότι αντιμετωπίζει ξεκάθαρα τα θέματα στημένων παιχνιδιών. Αν υπάρχει απόδειξη εμπλοκής του Ολυμπιακού θα ληφθεί υπ' όψιν στην τελική μας απόφαση. Σύμφωνα με τον κανονισμό μας αποκλείεται οποιαδήποτε ομάδα που έχει εμπλακεί σε στημένο αγώνα».
Ο Μαρινάκης ναι μεν αισθάνεται αθώος, όμως δεν είναι πίτουρας να μην αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο. Ποια 5 πρωταθλήματα στα πέντε. Τυχόν απόσυρση του Ολυμπιακού, ενώ θα έχει ξεκινήσει κανονικά στο προσεχές τσάμπιονς ληγκ, θα αποτελεί συντριπτική ήττα του. Κόλαφο. Ό, τι πιο ταπεινωτικό για την ποδοσφαιρική του παρουσία του Μαρινάκη.
Επόμενο, λοιπόν, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να έχει κινητοποιηθεί όσο τον παίρνει παρασκηνιακά για να προλάβει καταστάσεις απρόβλεπτες. Κι αυτό, διότι η UEFA πιθανόν να αποκλείσει τον Ολυμπιακό ακόμα κι αν τελικά ο Μαρινάκης καθαρίσει στην ελληνική δικαιοσύνη για όσα βαρύνεται μέχρι σήμερα.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: