Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

«Γλύκαναν» τον Σάντσεθ!!

Αρχίζει και γίνεται σίριαλ, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα. Ο Σάντσεθ βλέπει ξανά με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό μετά τη συνομιλία με τους Φύσσα-Βόκολο.

«Γλύκαναν» τον Σάντσεθ
Θετικά σημάδια προέκυψαν από τη συνάντηση των Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολου με τον Σέρχιο Σάντσεθ στη Βαρκελώνη και αναμένεται δώσει στον Παναθηναϊκό την οριστική του απάντηση εντός των επόμενων 48 ωρών.

Ο Ισπανός στόπερ είπε ότι προχθές πήρε την απόφαση να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση (συμβόλαιο 3+1 με 850.000 ευρώ απολαβές μαζί με τα μπόνους) που του έχει γίνει από τους «πράσινους», καθώς ενημερώθηκε τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και συζήτησε για το θέμα με άτομα του περιβάλλοντος του.

Πάντως, του έκανε τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι έγινε ταξίδι για χάρη του από δύο άτομα (με διαφορετικές μάλιστα πτήσεις) και είπε ότι θα το ξανασκεφθεί και θα απαντήσει εντός δύο ημερών. Μάλιστα και ο ίδιος έδειξε καλή διάθεση, καθώς πήρε αεροπλάνο για να μεταβεί από τη Μάλαγα στη Βαρκελώνη, όπου έγινε η συζήτηση.

Οι Φύσσας-Βόκολος δεν κρύφθηκαν και επιβεβαίωσαν ότι είναι δύσκολη η κατάσταση και πως θα συνεχίσουν να είναι δύσκολες οι μέρες στη χώρα μας. Ωστόσο, του τόνισαν ότι ο σύλλογος πατάει γερά στα πόδια του και ότι τον θέλουν πολύ και προσπάθησαν να τον «ψήσουν» και φαίνεται ότι έγιναν και πάλι βήματα προς τα εμπρός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: