Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

«Καμπάνες» λόγω… Καταλονίας στην Μπαρτσελόνα!

Αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο τιμωρίας εξαιτίας των καταλανικών συμβόλων και συνθημάτων στον τελικό του Champions League βρίσκεται η Μπαρτσελόνα. Έφεση έχουν αποφασίσει ήδη ν’ ασκήσουν οι «μπλαουγκράνα»

«Καμπάνες» λόγω… Καταλονίας στην Μπαρτσελόνα
Κατηγορούμενη για τον τρόπο που την υποστήριξαν οπαδοί της στον τελικό του Champions Leagueμε με τη Γιουβέντους θα βρεθεί η Μπαρτσελόνα.

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο να τιμωρήσει τους «μπλαουγκράνα» για το γεγονός ότι φίλοι τους σήκωσαν καταλανικές σημαίες και τραγούδησαν αντίστοιχα συνθήματα στο Βερολίνο.

Στη σχετική έκθεση της ομοσπονδίας γίνεται λόγος για «υπέρβαση έκφρασης σε πολικό και ανεξαρτησιακό περιεχόμενο», ενώ στην εκδίκαση της υπόθεσης (που θα γίνει στις 23 Ιουλίου) η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει να της επιβληθεί πρόστιμο μέχρι 60.000 ευρώ και κλείσιμο μέρους των εξεδρών του «Καμπ Νου» στο πρώτο παιχνίδι του Champions League για την προσεχή σεζόν.

Όπως και να ‘χει πάντως, οι «μπλαουγκράνα» θεωρούν ότι αδίκως εγκαλούνται και γι’ αυτό το λόγο έχουν αποφασίσει ήδη να προχωρήσουν σε έφεση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: