Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

«Χρυσώνει» και κρατάει Λίλαρντ!!

Την ώρα που ο Όλντριτζ... χάνεται, οι Μπλέιζερς προσφέρουν μάξιμουμ συμβόλαιο στον Λίλαρντ και κρατούν τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ στο Όρεγκον. Παλεύουν για Μονρό.

«Χρυσώνει» και κρατάει Λίλαρντ
Γη και ύδωρ δίνουν οι Μπλέιζερς στον Ντάμιεν Λίλαρντ, προκειμένου να συνεχίσει στην ομάδα, κάτι που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συμβεί κιόλας...

Στον 24χρονο γκαρντ προσφέρεται νέα πενταετή συμφωνία, με ισχύ απ' το 2016-2017, που θα του αποφέρει συνολικά 125 εκατ. δολάρια, παίρνοντας ουσιαστικά μάξιμουμ συμβόλαιο.

Φυσικά μια τέτοια κίνηση θα τονώσει τους φίλους της ομάδας που έχουν σαν δεδομένο πλέον πως ο έτερος σταρ της ομάδας, ΛαΜάρκους Όλντριτζ αποχωρεί για άλλες πολιτείες (Λέικερς και Σπερς σε πρώτο πλάνο).

Από 'κει και πέρα ραντεβού είχαν σήμερα οι άνθρωποι των Μπλέιζερς με τον Γκρεγκ Μονρό. Ο ύψους 2.11 σέντερ πολιορκείται από πολλούς, προερχόμενος από σεζόν με μέσο όρο 15.9 πόντους και 10.2 ριμπάουντ. Επιδόσεις που προφανώς έχουν... συγκινήσει τον σύλλογο του Όρεγκον, ο οποίος προσπαθεί το «κόλπο γκρόσο» για την ενίσχυση στην φροντ λάιν.

Υπενθυμίζεται πως έχουν αποχωρήσει Μπατούμ, Μπλέικ και Αφλάλο, ενώ έχουν αποκτηθεί ήδη οι Αμίνου, Χέντερσον και Φόνλε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: