Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Λούντζης: «Πολύ ωραίο συναίσθημα»

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε με ενθουσιασμό για την ατμόσφαιρα στον αγώνα με τη Σερβία, αλλά και με χαμηλούς τόνους για τον αγώνα των «16» με την Τυνησία.

Λούντζης: «Πολύ ωραίο συναίσθημα»
Το πάθος των παικτών της Εθνικής Εφήβων, αλλά και η βοήθεια του κόσμου έκαναν τη διαφορά απέναντι στη Σερβία, όπως δήλωσε ο Μιχάλης Λούντζης.

Αποστολή στο Ηράκλειο, Χρήστος Ρομπόλης

«Μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά από την αρχή. Το θέλαμε πολύ. Παλεύαμε για κάθε κατοχή, πέφταμε κάτω, βουτάγαμε και τελικά δικαιωθήκαμε. Τα σουτ άρχισαν να μπαίνουν επειδή παίξαμε πολύ δυνατή άμυνα και από την άμυνα μας ανέβηκε η ψυχολογία και έτσι μπήκαν και τα σουτ», τόνισε.

«Δεν θα έλεγα ότι οι χαμένες βολές είχαν να κάνουν με το ότι νιώσαμε κάποια πίεση από τον κόσμο. Το αντίθετο. Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα και ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας εμψύχωνε με την φωνή του. Οι βολές απλά δεν μπήκαν. Έτσι είναι σε έναν αγώνα θα μπουν σε άλλον όχι... Είναι πάρα πολύ ωραίο το συναίσθημα να παίζεις μπροστά σε τόσο μεγάλο κοινό. Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ με την φωνή του και με όλα... Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήταν κοντά μας και μιλώντας εκ μέρους και των συμπαικτών μου, οφείλουμε τη νίκη και στον κόσμο», πρόσθεσε.

«Όπως έχω ξαναπεί κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Τώρα θα εστιάσουμε στον αγώνα με την Τυνησία και μετά θα έχουμε χρόνο να επικεντρωθούμε στον επόμενο αντίπαλο. Δεν κοιτάμε τόσο μπροστά τι θα γίνει», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: