Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Κληρώνει για ΠΑΟΚ!!

Η μεγάλη μέρα του «δικέφαλου» πλησιάζει. Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της στο Champions League, με το πρώτο βήμα να γίνεται με την κλήρωση της Πέμπτης.

Κληρώνει για ΠΑΟΚ
Η περσινή χρονιά έκλεισε ιδανικά και η φετινή θα ξεκινήσει… ευρωπαϊκά για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την κατάκτηση του πρώτου νταμπλ της ιστορίας του.

Την Πέμπτη (2/7) θα μάθει τους αντιπάλους του, στο ετήσιο Gala της ομοσπονδίας, που ια γίνει στη Βιέννη.

Ο ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με τις γερμανικές Φριντρισχέφεν και Μπερλίν, την ρουμάνικη Τομίς Κονσταντά, την τσέχικη Λίμπερετς, την αυστριακή Τιρόλ Ίνσμπουργκ και την σλοβένικη Λουμπλιάνα.

Στο τέταρτο γκρουπ εντάχθηκαν και τέσσερις ομάδες με wild card. Η βελγική Νόλικο, η πολωνική Σκρα Μπελχάτοφ, η σέρβικη Βοϊβοντίνα και η τούρκικη Ζιράτ Ανκάρα.

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας:
1ο γκρουπ: Ζενίτ Καζάν (Ρωσία), Μπέλγκοροντ (Ρωσία), Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία), Τρεντίνο (Ιταλία), Μόντενα (Ιταλία), Τρέια (Ιταλία), Ρεζόβια (Πολωνία)

2ο γκρουπ: Γκντανσκ (Πολωνία), Αρκάς (Τουρκία), Χάλκμπανκ (Τουρκία), Κνακ Ροζελάρε (Βέλγιο), Λένικ (Βέλγιο), Τουρ (Γαλλία), Παρί (Γαλλία)

3o γρκουπ: Φριντρισχάφεν (Γερμανια), Μπερλίν (Γερμανία), Τόμις Κονσταντα (Ρουμανία), ΠΑΟΚ (Ελλάδα), Ντούκλα Λιμπερετς (Τσεχία), Τιρόλ Ίνσμπρουκ (Αυστρία), Λουμπλιάνα (Σλοβενία)

4ο γκρουπ: Ντούπνιτσα (Βουλγαρία), Λουγκάνο (Ελβετία), Μπούντβα (Μαυροβούνιο), Σκρα Μπελχάτοφ - WC (Πολωνία), Ζιράτ - WC (Τουρκία), Νόλικο Μασέικ- WC (Βέλγιο), Βοϊβόντινα- WC (Σερβία).

Οι υποχρεώσεις για τις ανδρικές ομάδες βόλεϊ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα ξεκινήσουν 5-7 Νεομβρίου, ενώ το Final-4 θα γίνει 16-17 Απριλίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: