Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Σουξέ στην Πορτογαλία ο Κάτσε!

Μεγάλη πέραση (και) στην Πορτογαλία έχει ο Έργκους Κάτσε. Δημοσίευμα παρουσιάζει τον νεαρό μέσο του ΠΑΟΚ ως εξαιρετική περίπτωση που θα μπορούσε ν’ απασχολήσει τις Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ.

Σουξέ στην Πορτογαλία ο Κάτσε
Εξαιρετική απήχηση στη μεταγραφική αγορά της Πορτογαλίας έχει ο Έργκους Κάτσε.

Ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και αυτές των Ιβήρων δεν αποτελούν εξαίρεση.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας «Planeta Desportivo», συμπεριλαμβάνεται σε λίστα με νέους παίκτες, για τους οποίους θεωρείται από τις Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας ότι διαθέτουν λαμπρό μέλλον.

«Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις είναι του Έργκους Κάτσε. Είναι μόλις 21 χρονών, σωματικά δυνατός, παρόλο που έχει ύψος μόλις 1,63 εκατοστά ύψος. Είναι ικανότατος και έχει πολεμικό πνεύμα. Τις δύο τελευταίες σεζόν έπαιξε με τον ΠΑΟΚ σε 65 αγώνες. Η Μπενφίκα μπορεί να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο της μεταγραφής του, γιατί θα ήταν μια καλή επένδυση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται, δε, ότι ο Κάτσε ταιριάζει ως επιλογή στη μεταγραφική στρατηγική των πορτογαλικών ομάδων (που πάντα επιδιώκουν μεγάλες μεταπωλήσεις), ενώ κοστολογείται περίπου στο 1,2 εκατ. ευρώ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: