Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Αναποφάσιστος και περιζήτητος ο Παπαγιάννης!!


Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι δεύτερος σε αξιολόγηση παίκτης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων. Τι δήλωσε ο ίδιος στο Sports Illustrated για το μέλλον του μεταξύ Παναθηναϊκού και κολεγίων.

Αναποφάσιστος και περιζήτητος ο Παπαγιάννης

Τι θα κάνει όμως;

Ο ίδιος μιλώντας στο Sports Illustrated μετά τον αγώνα με τη Σερβία δήλωσε πως σύντομα θα αποφασίσει για το μέλλον του, πιθανότατα μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U19. «Υπάρχει πιθανότητα να μείνω στον Παναθηναϊκό, αλλά και να φύγω. Έχω κάνει μια λίστα με τέσσερα κολέγια, το NC State, το Kentucky, το St. John’s και το Oregon», είπε και πρόσθεσε πως «… είναι ένα από τα όνειρά μου να πάω σε κολέγιο. Από μικρός, όταν άρχισα να παρακολουθώ μπάσκετ και να βλέπω όλους αυτούς τους αστέρες στην τηλεόραση, σκέφτηκα πως ήθελα να πάω στο κολέγιο».

Στο Όρεγκον θα παίζει από την ερχόμενη σεζόν και ο συμπαίκτης του στην Εθνική, Τάιλερ Ντόρσεϊ. «Μιλάμε καθημερινά γι’ αυτό. Δεν ξέρω τι θα κάνει, αλλά του λέω πως μπορεί να έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα μας. Τον χρειαζόμαστε, ένας ακόμη ψηλός μάς λείπει», είπε.

Ο πατέρας του, Κανέλλος, που παρακολουθεί από κοντά τις προσπάθειες του γιου του στο Ηράκλειο, ψηφίζει… NCAA. «Του λέω να πάει στις ΗΠΑ. Αν παίζει περισσότερο και απέναντι σε αντιπάλους της ηλικίας του, θα δείξει πόσο καλός είναι», είπε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: