Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Παρουσιάστηκαν Τσιώλης και συνεργάτες!!

Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του απ’ την Κέρκυρα. Το κοινό όραμα που τους ένωσε τόνισαν οι δύο πλευρές.

Παρουσιάστηκαν Τσιώλης και συνεργάτες
Η νέα σελίδα της Κέρκυρας με την έναρξη της συνεργασίας με τον Σάκη Τσιώλη άνοιξε και επίσημα το μεσημέρι της Τετάρτης με την παρουσίαση του Έλληνα τεχνικού στα γραφεία της ομάδας.

Ο νέος προπονητής των «Φαιάκων» και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Ζαρκάδας έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας τους κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που έφεραν την έναρξη της συνεργασίας, με ελπίδα για μια καλύτερη σεζόν απ’ την περσινή.

inner

«Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν, όπως ήταν η περσινή, στόχος της διοίκησης, για τη νέα περίοδο είναι να πάμε ακόμη καλύτερα. Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το μέλλον με όνειρα και φιλοδοξίες, σε όλα τα επίπεδα. Με βασικό άξονα, το αγωνιστικό κομμάτι», σχολίασε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου και συνέχισε:

«Σ’ αυτό, λοιπόν, το πλαίσιο, αναζητήσαμε έναν άνθρωπο, που να συμμερίζεται τις φιλοδοξίες μας αυτές, να εμπνέει τους ποδοσφαιριστές και με την εμπειρία και τις προπονητικές του ικανότητες να οδηγήσει την ομάδα μας σε επιτυχίες. Και όλα αυτά, τα παραπάνω χαρακτηριστικά, συγκεντρώθηκαν στο πρόσωπο ενός απ’ τους καλύτερους Έλληνες προπονητές, τον κ. Σάκη Τσιώλη, τον οποίο και καλωσορίζω στην Κέρκυρα».

Ο Σάκης Τσιώλης από την πλευρά του έθεσε ως στόχο τις επιτυχίες, τονίζοντας:«Εύχομαι μια καλή συνεργασία και μια καλή χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Και τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, αυτή την εκτίμηση, θέλουμε να την ανταποδώσουμε με επιτυχίες», ενώ για την περσινή σεζόν της Κέρκυρας σχολίασε:

«Η Κέρκυρα είναι μια ομάδα, που πέρσι πραγματοποίησε μια αρκετά καλή πορεία, με ένα υλικό που εντυπωσιάζει. Πιστεύω πολύ και σ’ αυτό το υλικό και στην ομάδα. Επιπλέον, με τον πρόεδρο και τη διοίκηση υπάρχει μια εξαιρετική ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας. Αλλά αυτό, βεβαίως, που δικαιώνει, είναι το αποτέλεσμα».

inner

Παράλληλα, παρουσίασε τους συνεργάτες του, που ήταν παρόντες -πλην το Βαγγέλη Τσιώλη που αναμένεται τις επόμενες μέρες.

«Ξεκινώντας απ’ τον... παλιό, τον κ. Χρήστο Βάσαλο (σ.σ. προπονητής τερματοφυλάκων), τόσο απ’ όσο έχω ενημερωθεί, όσο και βλέποντας πέρσι την απόδοση των τερματοφυλάκων της Κέρκυρας, προκύπτει ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό συνεργάτη. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι οι ομάδες “χτίζονται” απ’ τον τερματοφύλακα.

Εν συνεχεία, ο κ. Κοσμάς Στράτος (σ.σ. γυμναστής). Γνωστός στο πανελλήνιο, άλλοτε Πρωταθλητής του στίβου, με τον οποίο έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία εδώ και περίπου 10 χρόνια.

Άμεσος συνεργάτης μου, θα είναι ο κ. Γιώργος Χερίδης (βοηθός – στατιστικολόγος). Με εξαιρετική δουλειά, είτε μαζί, είτε μόνος του.

Αυτοί θα είναι οι κύριοι συνεργάτες μου στο γήπεδο, μαζί με τον γιο μου, τον Βαγγέλη, σε ρόλο σκάουτερ και αναλυτή αντιπάλων και αγώνων. Ενώ θα έχουμε και μια ειδική συνεργασία με τον κ. Λάζαρο Κυριλλίδη...
»

Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που βρέθηκαν στην συνέντευξη Τύπου απάντησε:

? Για το επιθυμητό βήμα παραπάνω: «Κατ’ αρχήν, το βήμα παραπάνω, είναι και ο λόγος που βρίσκομαι εδώ. Αποτελεί και προσωπική μου φιλοδοξία. Και πρέπει να ισχύει σε κάθε νέα προσπάθεια, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στην ίδια τη ζωή. Ήδη, με το υλικό που υπάρχει, υπάρχουν πολλές προϋποθέσεις για να τα καταφέρουμε. Συν τις προσθήκες που θα υπάρξουν, με αρχή τις 2-3 πρώτες».

? Για τις εντυπώσεις του από την περσινή Κέρκυρα: «Στις αρχές της περσινής σεζόν, την Κέρκυρα την αντιμετώπισα και ως αντίπαλος (σ.σ. ως προπονητής της SkodaΞάνθης). Δεν γνώριζα το υλικό της, αλλά αποδείχτηκε –όπως είδαμε και μέσα από το σκάουτινγκ που κάναμε- εξαιρετικό. Σε σχέση μ’ αυτό το υλικό, θεωρώ ότι είχε περιθώρια για ακόμη περισσότερα πράγματα. Το γεγονός ότι εξασφάλισε την παραμονή της μόλις δύο αγώνες πριν από το τέλος, την αδικεί. Δεν ήταν, όμως, ένα “αντικειμενικό” Πρωτάθλημα. Καθώς, για παράδειγμα, η Κέρκυρα, έπαιξε και με τις δύο ομάδες που αποχώρησαν (σ.σ. Νίκη Βόλου, ΟΦΗ), ενώ άλλοι τους πήραν στα χαρτιά».

? Για το νέο Πρωτάθλημα: «Ένα πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα, αυξάνει το ενδιαφέρον και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να φανεί καλύτερα και η δουλειά σου. Οι 16 ομάδες, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι, ανέβηκαν, ΑΕΚ και Ηρακλής, δείχνει ότι αυτή η ανταγωνιστικότητα θα υπάρχει. Στόχος της Κέρκυρας είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο, συνδυάζοντάς το με την κατάκτηση βαθμών. Και πιστεύω ότι μπορούμε».

? Για το υλικό και τις μεταγραφές: «Είμαστε τυχεροί, γιατί το 70-80% του περσινού υλικού, παρέμεινε. Γνωρίζω ήδη πολύ καλά τους πρώτους 13-14 ποδοσφαιριστές και τις επόμενες ημέρες θα διαμορφώσω άποψη και για τους υπόλοιπους. Όπως προανέφερα, ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια για την, σε πρώτο χρόνο, απόκτηση άλλων 3-4. Και θεωρώ ότι, ολοκληρώνοντας το α’ στάδιο δουλειάς μας, στο νησί –μέχρι, δηλαδή, τις 13-34 του μήνα- θα τους έχουμε κι αυτούς μαζί μας».

? Για την περίπτωση Καϊκούτ: «Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και νομίζω ότι μ’ αυτό συμφωνεί και η διοίκηση. Διαθέτει ένα από τα ωραιότερα βιογραφικά και αποτελεί επιτυχία για την Κέρκυρα να διαθέτει έναν παίκτη με τέτοιο βιογραφικό. Ο παίκτης βρίσκεται στα πλάνα μου...»

? Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: «Το υλικό που διαθέτει η ομάδα, ο τρόπος, με τον οποίο με προσέγγισε η διοίκηση, αλλά και το γεγονός ότι κάθε φορά που ερχόμουν στο νησί, ένιωθα μια ζεστασιά από τον κόσμο, έκαναν εύκολη την απόφασή μου να έρθω. Το μόνο που θέλω να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια, ώστε η ομάδα να καταφέρει το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι. Και σ’ αυτήν την προσπάθεια, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: