Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Το παλεύουν για Μιραλάς!!

Μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσουν τον Μιραλάς κάνουν στον Ολυμπιακό. Παραμένει δύσκολο, αλλά έχουν αυξηθεί αρκετά οι πιθανότητες. Πακέτο Μιλιβόγιεβιτς, Ντουρμάζ θέλει η Φενέρ.

Το παλεύουν για Μιραλάς!
Κι αν σου κάτσει… Στον Ολυμπιακό δεν τα παρατάνε με την υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς, αν και από την πρώτη στιγμή οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος τους για να ολοκληρωθεί θετικά ένα τέτοιο «φλερτ». Οι «ερυθρόλευκοι» καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να φέρουν πίσω μετά από τρία χρόνια τον Βέλγο επιθετικό της Έβερτον και τα τελευταία 24ωρα έχουν κάνει σημαντικά βήματα, πλησιάζοντας αρκετά, σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Πλέον, δηλαδή βλέπουν… φως στην άκρη του τούνελ, αν και όταν πρωτοέσκασε η είδηση ότι θέλουν πίσω τον 28χρονο οι Πειραιώτες, έμοιαζε με θαύμα το να τα καταφέρουν. Ούτε τώρα είναι κοντά, αλλά πλέον δεν είναι τόσο μακριά.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για παίκτη, ο οποίος έχει μέσο όρο κοντά στις 30 συμμετοχές στην Premier League από τη στιγμή που έφυγε από το λιμάνι και κοντά στις 40 κάθε χρονιά με τα «ζαχαρωτά».

Τους θέλει πακέτο

Πιέζει για την απόκτηση του Μιλιβόγιεβιτς η Φενέρμπαχτσε, καθώς παρά τις αποτυχημένες προσπάθειες δεν το βάζει κάτω. Μάλιστα, πλέον προτείνει να πάρει πακέτο τον Σέρβο μαζί με τον Τζίμι Ντουρμάζ, προσφέροντας 8.5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, από τον Ολυμπιακό ζητούν 11. Επίσης, έχει ρίξει στο τραπέζι να γίνει deal με λιγότερα λεφτά και τον Εμενίκε για αντάλλαγμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: