Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Διπλό «χτύπημα» η ΑΕΚ!

Απτόητη συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της η ΑΕΚ. Η «Ένωση» έχει φτάσει μια ανάσα απ’ την απόκτηση του Τζιοβάνι κι εκτός του Βραζιλιάνου μπακ, ετοιμάζεται να κλείσει και την υπόθεση Ανδρεόπουλου.

Διπλό «χτύπημα» η ΑΕΚ

Παρά την αβεβαιότητα στη χώρα, η «Ένωση» συνεχίζει απτόητη τις κινήσεις της για να φτιάξει ένα ρόστερ πρωταθλητισμού τη σεζόν που έρχεται. Και το κάνει σε όλα τα μέτωπα -τόσο εντός, όσο κι εκτός συνόρων.

Μέσα σε λίγες ώρες λοιπόν -από τη στιγμή που έφτασαν στην Αθήνα οι εκπρόσωποι της «Elenko Sports» μέχρι το βράδυ της Τρίτης που τους κατατέθηκε σχετική πρόταση- οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να φτάσουν μια ανάσα από μια εξαιρετική προσθήκη: Αυτή του Τζιοβάνι Παλμιέρι Ντος Σάντος.

Η προσφορά για τον αριστερό μπακ της Φλουμινένσε (που θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα) ικανοποίησε τους εκπροσώπους του και πλέον θεωρείται θέμα χρόνου να διευθετηθεί η συμφωνία και με την ομάδα του ώστε να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Το ίδιο αναμένεται, δε, να συμβεί και με τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο. Παρόλο που η πρόταση του Ολυμπιακού για τον νεαρό αμυντικό ήταν ανώτερη, εκείνος εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να παίξει στην ΑΕΚ. Δεδομένου λοιπόν ότι η «Ένωση» ανέβασε την προσφορά της προς τη διοίκηση της Κέρκυρας κι ότι ο παίκτης έλαβε άδεια να μη βρίσκεται στη σημερινή πρώτη προπόνηση, θεωρείται πιθανότατο και η δική του απόκτηση να ολοκληρωθεί άμεσα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: