Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Απολύθηκε ο Πίρσον!!

Λόγω διαφορών ως προς τον προγραμματισμένο της νέας περιόδου, ο Νάιτζελ Πίρσον απολύθηκε απ’ την τεχνική ηγεσία της Λέστερ.

Απολύθηκε ο Πίρσον
Βόμβα! Η Λέστερ ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης το τέλος της συνεργασίας της με τον Νάιτζελ Πίρσον!

Είχε αρχίσει αν ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες ότι οι διαφορές που είχε ο έμπειρος τεχνικός με τη διοίκηση, ως προς τον προγραμματισμό της νέας περιόδου, ενδεχομένως να του στερούσε την παρουσία του στον πάγκο. Τελικά, οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν.

Οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να βρουν κοινό σημείο επαφής, οι απόψεις τους ως προς τον τρόπο που πρέπει να λειτουργήσει η ομάδα ήταν εντελώς διαφορετικές, με αποτέλεσμα το Δ.Σ. του συλλόγου να αποφασίσει την αποπομπή του 51χρονου τεχνικού.
Όλα αυτά, έναν μόλις μήνα μετά την επιτυχία του Πίρσον να κρατήσει την ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ, οδηγώντας την σε επτά νίκες στις 10 τελευταίες αγωνιστικές.

«Η ομάδα αναγνωρίζει την επιτυχία και τη βοήθεια του Πίρσον στη Λέστερ στα δύο χρόνια που καθοδήγησε την ομάδα. Κατέστη όμως σαφές ότι οι διαφορές μας ήταν μεγάλες. Δυστυχώς η ομάδα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι σχέσεις εργασίας μεταξύ του Πίρσον και της διοίκησης δεν ήταν πλέον βιώσιμες. Οι διοικούντες θέλουν να ευχαριστήσουν τον Πίρσον για την σημαντική του συμβολή στα χρόνια που έκατσε στον πάγκο και του εύχονται καλή επιτυχία στο μέλλον», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των «αλεπούδων».

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: