Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

«Έδεσε» Καρνέζη η Ουντινέζε!!

Νέο συμβόλαιο, αν και δεν έληγε το προηγούμενο, υπέγραψε ο Ορέστης Καρνέζης, επεκτείνοντας τη συνεργασία του με την Ουντινέζε έως το 2019, ενώ το όνομα του είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό.

«Έδεσε» Καρνέζη η Ουντινέζε
Ανταμείφθηκε ο Ορέστης Καρνέζης για την πολύ καλή σεζόν που έκανε με την Ουντινέζε. Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο και δεσμεύεται μαζί μέχρι τον Ιούνιο του 2019 πλέον. Το προηγούμενο έληγε έναν χρόνο νωρίτερα.

Ο 30χρονος πορτιέρο έκανε πολύ γεμάτη χρονιά, καθώς έπαιξε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του στη Serie A (έλειψε μόνο από ένα, κόντρα στην Κάλιαρι), κάνοντας 37 συμμετοχές.

inner

Ο διεθνής τερματοφύλακας αποκτήθηκε από την ιταλική ομάδα το 2013 (με μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό) και για έναν χρόνο (2013-14) αγωνίστηκε δανεικός στην ισπανική Γρανάδα και επέστρεψε δυναμικά στην Ουντινέζε.

Πρόσφατα, ακούστηκε και το όνομα του για τον Ολυμπιακό, καθώς υπάρχουν «μνηστήρες» για τον Ρομπέρτο και οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως κοιτάζουν λύσεις για τον «άσο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: