Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Καρνέζης: «Τα πάντα γι’ αυτή την φανέλα»!!

Την προσήλωσή του στην Ουντινέζε τόνισε ο Ορέστης Καρνέζης μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, σχολιάζοντας την ιδιαίτερη σημασία που έχει η κατασκευή του γηπέδου.

Καρνέζης: «Τα πάντα γι’ αυτή την φανέλα»
Την απόλυτη ικανοποίησή του για την επέκταση της συνεργασίας του με την Ουντινέζε εξέφρασε ο Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος τόνισε πως ανοίγει νέα σελίδα στην ιστορία της ομάδας από την επόμενη σεζόν.

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα, είναι ένα βήμα μπροστά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο, στην οικογένεια Πότσο και σε όλους μου τους φίλους. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δίνεται, η ομάδα πάντα με βοηθάει πάρα πολύ και θα κάνω τα πάντα για αυτή τη φανέλα», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα, έχουμε δυνατή ομάδα. Είχαμε τόσα προβλήματα πέρυσι, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε τόσους παίκτες με μεγάλο ταλέντο, πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε».

Όσο για την κατασκευή του γηπέδου, τόνισε: «Είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα. Το να παίξω στο νέο γήπεδο προκαλεί ένα ξεχωριστό συναίσθημα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν. προσωπικά έχω μεγάλη επιθυμία να επιστρέψω στο παιχνίδι». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: