Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Απουσία για Τσάβες!!

Δεν παρουσιάστηκε μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις πριν από την έναρξη της προετοιμασίας ο Κρίστιαν Τσάβες και υφίσταται ανησυχία.

Απουσία για Τσάβες
Νέο θέμα ενδεχομένως να προκύψει με την περίπτωση του Κρίστιαν Τσάβες στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Αργεντινός δεν βρέθηκε μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ που πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπάρχει μια μικρή ανησυχία.

Ο λόγος αυτής της κατάστασης έχει να κάνει με τις τάσεις φυγής που έχει εκφράσει κατά καιρούς ο μεσοεπιθετικός και που εμφανίστηκαν εκ νέου και με το τέλος της σεζόν, τόσο λόγω του ενδιαφέροντος από τον ΠΑΟΚ, όσο και από ομάδες της πατρίδας του.

Ωστόσο, υπάρχει και η πληροφόρηση σύμφωνα με την οποία η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει ειδοποιήσει ότι θα καθυστερήσει η άφιξή του και θα πατήσει σε ελληνικό έδαφος την ερχόμενη εβδομάδα.

Περισσότερα και πιο αξιόπιστα συμπεράσματα θα προκύψουν με την επιστροφή του Αργεντινού στην Ελλάδα, για να φανεί κατά πόσο υπάρχει θέμα με την παραμονή του στον ΠΑΣ Γιάννινα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: