Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΑΕΚ και NIKE μαζί!!

Την αλλαγή στην εταιρεία που θα τη ντύνει σφράγισε κι επισήμως η ΑΕΚ. Η «Ένωση» ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τη NIKE, η οποία σχεδίασε τη φανέλα της επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα.

ΑΕΚ και NIKE μαζί!

Όπως ήταν γνωστό εδώ και καιρό, η εταιρεία αθλητικής ένδυσης θα διαδεχόταν την PUMA ως χορηγός ιματισμού της «Ένωσης».

Η συγκεκριμένη συμφωνία λοιπόν επισημοποιήθηκε από τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι θα συνεργαστούν και πάλι με τη NIKE μετά το διάστημα 2000-2004.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα πολύ προσοδοφόρο deal για την ΑΕΚ, τόσο από οικονομική άποψη, όσο και από άποψη πρεστίζ, δεδομένου του διεθνούς κύρους της εταιρείας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ΝΙΚΕ, η οποία και θα αποτελέσει τον “επίσημο χορηγό αθλητικού ιματισμού” της ομάδας για τις επόμενες τρεις (3) αγωνιστικές περιόδους.

Η ΝΙΚΕ θα παρέχει στους αθλητές της ομάδας μας προϊόντα αθλητικού ιματισμού και υπόδησης κορυφαίας ποιότητας ενώ και οι φίλαθλοι μας θα αποκτήσουν πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη συλλογή σχεδιασμένη αποκλειστικά για την ομάδα μας.

Τα αποκαλυπτήρια της φανέλας για τη σεζόν 2015-2016 θα γίνουν στην φιλική αναμέτρηση με τη Σεβίλλη στις 8 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: