Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

«Δράκος» ο Ιμπουλά!!

Σημαντική προσθήκη για την Πόρτο, που έκανε δικό της έναντι περίπου 20 εκατ. ευρώ τον Ζιανελί Ιμπουλά, που άνηκε στη Μαρσέιγ. Μεγάλη η ρήτρα στο συμβόλαιο του. «Το πλάνο της ομάδας με ενθουσίασε».

«Δράκος» ο Ιμπουλά
Στην Πόρτο ανήκει και επίσημα ο Ζιανελί Ιμπουλά. Ο σύλλογος από την Πορτογαλία ήρθε σε συμφωνία έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ θα δώσει επιπλέον 1,5 εκατ. στην Γκινγκάμπ, στην οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ο νεαρός χαφ. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2020 και έχει μπει ρήτρα 50 εκατομμύρια. Στη σεζόν που έφυγε, έκανε συνολικά 39 συμμετοχές και πέτυχε δύο γκολ.

«Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στην Πόρτο, το πλάνο της ομάδας με ενθουσίασε. Είναι ένας σύλλογος που έχει κατακτήσει πολλά ευρωπαϊκά τρόπαια, έχει καλή ομάδα, καλούς παίκτες, και ελπίζω να γίνει ακόμα καλύτερη με τη συμβολή μου. Μίλησα δύο τρεις φορές με τον προπονητή και με έπεισε να έρθω. Μου είπε ότι το στιλ παιχνιδιού της ομάδας ταιριάζει στα δικά μου προσόντα ως αθλητή. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε πολλούς τίτλους στην Πόρτο», δήλωσε ο Ιμπουλά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: