Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Τέλος ο Κάσες!!

Μπήκαν τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Χοσέ Μαρία Κάσες με τον Πανθρακικό. «Γνώρισα ανθρώπους που θα ‘ναι φίλοι μου για πάντα» είπε και πρόσθεσε στα ελληνικά: «Πάντα Πανθρακικάρα»!

Τέλος ο Κάσες
Ύστερα από δύο σεζόν στον Πανθρακικό, όπου αν μη τι άλλο έδειξε πολλά και... όμορφα πράγματα, ο Χοσέ Μαρία Κάσες αποτελεί παρελθόν! Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την ομάδα της Κομοτηνής, την οποία όμως ξεκαθάρισε πως θα 'χει για πάντα στην καρδιά του, όπως και τους ανθρώπους που γνώρισε αυτή τη διετία στην περιοχή.

«Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για εμένα. Ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό μου με τον Πανθρακικό. Απόλαυσα δύο φανταστικά χρόνια με μερικές αξέχαστες στιγμές. Πάντα προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό εντός και εκτός γηπέδου. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ομάδας. Ειδικά το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες μου. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς που πάντα με υποστήριζαν ακόμα και στις δύοσκολες στιγμές. Γνώρισα φοβερούς ανθρώπους και ξέρω ότι θα τους έχω για πάντα φίλους. Ο Πανθρακικός και η Κομοτηνή θα είναι για πάντα στην καρδιά μου, γιατί με έκαναν πάντα να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Είμαι ένας από εσάς. Πάντα Πανθρακικάρα, πάμε Πάνθραξ», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook, λέγοντας το δικό του αντίο!


Today has been a difficult day for me, I finish my contract with Panthrakikos. I have enjoyed two fantastic years with...
Posted by José María Cases Hernández on Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: