Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Επέμεινε για Μελισσανίδη ο Βρέντζος!

Στην καταγγελία του Ολυμπιακού για παράλληλη ανάμειξη του Δημήτρη Μελισσανίδη σε ΑΕΚ και ΟΠΑΠ φέρεται να επέμεινε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας ο Γιάννης Βρέντζος.

Επέμεινε για Μελισσανίδη ο Βρέντζος
Στο θέμα του ασυμβίβαστου που θεωρείται από τον Ολυμπιακό ότι υπάρχει στην περίπτωση του Δημήτρη Μελισσανίδη επέμεινε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας ο Γιάννης Βρέντζος.

Η διοργανώτρια του πρωταθλήματος απέρριψε την πρόταση του ΟΠΑΠ για τη χορηγία και στο πλαίσιο της σχετικής συζήτησης, ο διευθύνων σύμβουλος των «ερυθρόλευκων» φέρεται να στάθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα. Σύμφωνα λοιπόν με την «Ώρα των σπορ», ανέφερε:

«Όλοι γνωρίζουμε την ανάμειξη του Μελισσανίδη με τα διοικητικά της ΑΕΚ, ενώ είναι μέτοχος και στον ΟΠΑΠ, ανεξάρτητα αν φαίνεται ο γιος του κι αυτό δεν είναι συμβατό. Μπορεί να βρεθεί κάποιος και να πει ότι μία ομάδα πήρε διαφήμιση από τον ΟΠΑΠ επειδή ο πρόεδρος της είναι κολλητός του Μελισσανίδη ή κάποιος άλλος ίσως πει ότι αυτό έγινε για να έχει ο τίγρης τον έλεγχο της ομάδας. Και αυτή είναι μία σκέψη που μπορεί να γίνει από τον πιο απλό φίλαθλο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: