Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

«Χτύπησε» Ντάγκλας Κόστα η Μπάγερν!

Οριστικά στην Μπάγερν Μονάχου ο Ντάγκλας Κόστα. Οι Βαυαροί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βραζιλιάνου άσου (θα δώσει περίπου 30 εκατ. ευρώ), ο οποίος δεσμεύεται έως το 2020 μαζί τους.

«Χτύπησε» Ντάγκλας Κόστα η Μπάγερν
Από την Ουκρανία, στη Γερμανία. Ο Ντάγκλας Κόστα αποτελεί από το μεσημέρι της Τετάρτης ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου, οι οποίοι θα δώσει περίπου 30 εκατ. ευρώ στη Σαχτάρ για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό.

Πρόκειται για έναν «γάμο» για τον οποίο εκτός από τα Μέσα του εξωτερικού μας είχαν προϊδεάσει και ο μέχρι πρότινος προπονητής του, Μιρτσέα Λουτσέσκου. Ο Βραζιλιάνος υπέγραψε συμβόλαιο το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2020.

inner

Τη σεζόν που έφυγε, έκανε 20 συμμετοχές (4 γκολ, έξι ασίστ) στο πρωτάθλημα Ουκρανίας, οκτώ (1 γκολ, 1 ασίστ) στο Champions League και πέντε στο Κύπελλο.

Αγωνίστηκε στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της Βραζιλίας στο Κόπα Αμέρικα (σε όλα ως αλλαγή), σημειώνοντας ένα γκολ. Αυτό κόντρα στο Περού (2-1). Ωστόσο, ήταν μοιραίος στο παιχνίδι με την Παραγουάη, καθώς η ομάδα του αποκλείστηκε και αυτός έχασε το προτελευταίο της πέναλτι (είχε αστοχήσει και ο Ριμπέιρο).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: