Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

«Ζαλίζει» το νέο συμβόλαιο του Ντέιβις!!

Με σχεδόν 30 εκατ. δολάρια(!) θα αμείβεται για κάθε χρόνο του νέου του συμβολαίου στους Πέλικανς ο Άντονι Ντέιβις, εξαργυρώνοντας την κορυφαία σεζόν που έκανε. Τα νούμερα και οι λεπτομέρειες.

«Ζαλίζει» το νέο συμβόλαιο του Ντέιβις!
«Ζαλίζει» το νούμερο που θα μπαίνει στον λογαριασμό του Άντονι Ντέιβις μετά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Πέλικανς. Ο 22χρονος θα ανήκει μέχρι το 2021 στην ομάδα της Νέας Ορλεάνης και απ' το 2016 μέχρι και το τέλος της συμφωνίας θα βγάλει συνολικά 145(!) εκατ. δολάρια.

Σχεδόν 30, δηλαδή, για κάθε χρόνο, με το νέο deal να 'χει ισχύ απ' την σεζόν 2016-17, καθώς για την επόμενη περίοδο θα πορευτεί με τα συμφωνηθέντα απ' όταν έγινε draft πριν λίγα χρόνια. Ο δις all-star εξαργύρωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φοβερές εμφανίσεις του, παίρνοντας μάξιμουμ συμβόλαιο κι αναγκάζοντας τους Πέλικανς να... ξηλωθούν για τα καλά, προκειμένου να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους.

Πέρσι, ο νεαρός -ακόμα- σέντερ μέτρησε στο NBA 24.4 πόντους κατά μέσο όρο και 10.2 ριμπάουντ. Στα πλέι οφ οι αριθμοί του ήταν πιο ανεβασμένοι, έχοντας στον πρώτο γύρο (όπου οι Πέλικανς... σκουπίστηκαν απ' τους Γουόριορς) 31.5 πόντους και 11 «σκουπίδια» με ποσοστό ευστοχίας στα σουτ 54%...

Ο Ντέιβις εμφανίστηκε περήφανος, ανακουφισμένος κι έτοιμος για νέες προκλήσεις, λίγο μετά τις υπογραφές.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: