Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

«Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με ΑΕΚ για Δίπλαρο»

Μπορεί η ΚΑΕ ΑΕΚ να ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Δίπλαρου από τον Έσπερο Πατρών, αλλά οι Αχαιοί με ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά... διαπραγμάτευση.

«Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με ΑΕΚ για Δίπλαρο»
Όχι συμφωνία, αλλά διαπραγμάτευση υπάρχει μεταξύ ΑΕΚ και Εσπέρου Πατρών για τον Νίκο Δίπλαρο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αχαϊκός σύλλογος. Όλα αυτά κι ενώ προχθές η «Ένωση» ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου γκαρντ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου που αναπαρήγαγαν ανακοίνωση της ΑΕΚ για την απόκτηση του διεθνή μας πλεϊμέικερ, Νίκου Δίπλαρου, είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Πρώτον, με την ΑΕΚ πράγματι είμαστε σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του Νίκου Δίπλαρου. Δεύτερον συμφωνήσαμε με την ΑΕΚ ότι για να παραχωρηθεί ο παίκτης θα πρέπει να ικανοποιηθεί ο Σύλλογος μας με ανταλλάγματα οικονομικά ή με την παραχώρηση κάποιων παικτών, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν την νέα περίοδο που η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Τρίτον από την ΑΕΚ δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση για τα ανταλλάγματα, συνεπώς δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία για την παραχώρηση του Νίκου Δίπλαρου. Τέταρτον όσο δεν υπάρχει συμφωνία ο Νίκος Δίπλαρος είναι μέλος της ομάδας μας και υπολογίζεται κανονικά στον σχεδιασμό ενόψει της νέας περιόδου
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: