Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Αποτίμηση και σχεδιασμός!!


Συνάντηση με τον Σέρχιο Μαρκαριάν, είχε ο Γιώργος Γκιρτζίκης. Έγινε αποτίμηση της πορείας της γαλανόλευκης με την καθοδήγηση του Ουρουγουανού και συζήτηση για σχεδιασμό των Εθνικών ομάδων.

Αποτίμηση και σχεδιασμός
Τα είπαν Γκιρτζίκης-Μαρκαριάν. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός συναντήθηκαν σήμερα και έκαναν αποτίμηση της πορείας της ομάδας με τον 70χρονο προπονητή στο τιμόνι της.

Η γαλανόλευκη έχει τεθεί ουσιαστικά εκτός μάχης για το EURO 2016 μετά και την (δεύτερη) ήττα από τα Νησιά Φερόε, αλλά φυσικά αναγνωρίζεται ότι η μεγάλη ζημιά έγινε με τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο. Εννοείται, πως δεν παραγνωρίζεται ωστόσο ότι σε κάθε περίπτωση το 2-1 από μια ομάδα που αποτελείται από ερασιτέχνες είναι αποτέλεσμα-σοκ.

Παράλληλα, έπεσε στο τραπέζι και το θέμα του σχεδιασμού που πρέπει να γίνει για όλες τις Εθνικές ομάδες. Έγινε ανταλλαγή απόψεων στη βάση σχετικών προτάσεων που κατέθεσε ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός. Υπενθυμίζεται ότι με δηλώσεις του ο Σέρχιο Μαρκαριάν έχει ζητήσει να προπονεί μια φορά τον μήνα τους παίκτες του. Τουλάχιστον, αυτούς που αγωνίζονται στην Ελλάδα.

Η συνάντηση διήρκεσε 2 ώρες, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ήταν η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα, καθώς, όπως συμφώνησαν αμοιβαία, το εφετινό καλοκαίρι δεν υπάρχει περιθώριο διακοπών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: