Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Κλέβερλι: «Ήθελα Έβερτον»

Ο Τομ Κλέβερλι ανακοινώθηκε και επίσημα από την Έβερτον και στις πρώτες του δηλώσεις φρόντισε να αναφερθεί στην επιθυμία του να αποτελέσει μέλος των «ζαχαρωτών» και να συνεργαστεί και πάλι με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.
Το συμβόλαιο του Τομ Κλέβερλι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έλαβε και επίσημα τέλος τα μεσάνυχτα της Τρίτης και σήμερα (1/7), ο 25χρονος ανακοινώθηκε από την Έβερτον.
Ο Άγγλος εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Έβερτον, ενώ φρόντισε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.
«Είμαι χαρούμενος που ήρθα, επειδή είναι ένας φανταστικός σύλλογος. Υπάρχει ένα πακέτο με την ιστορία του συλλόγου, τους σπουδαίους παίκτες που βρίσκονται εδώ, τον προπονητή και τους οπαδούς. Είναι σίγουρα ένας σύλλογος που ήθελα να παίξω», ανέφερε πρωτίστως.
«Πιστεύω πως ο Μαρτίνεθ είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και περιμένω με ανυπομονησία να δουλέψω μαζί του και πάλι. Δουλέψαμε μαζί για έναν χρόνο στη Γουίγκαν και πραγματικά το απόλαυσα. Με ξέρει και ξέρει πως μου αρέσει να παίζω», υπογράμμισε στη συνέχεια.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: