Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΠΑΟΚ αλά ιταλικά!

Πάνω σε διαφορετικό σύστημα απ’ αυτό που είχαν συνηθίσει στον ΠΑΟΚ δουλεύει ο Ιγκόρ Τούντορ, βάζοντας στοιχεία από τη Serie A, στην οποία έχει ζήσει τα καλύτερα (ποδοσφαιρικά) του χρόνια.

ΠΑΟΚ αλά ιταλικά
Ο Ιγκόρ Τούντορ έχει ξεκινήσει το χτίσιμο του νέου ΠΑΟΚ από την Παρασκευή και σε αυτές τα πρώτες ημέρες έχουν φανεί αρκετά νέα πράγματα, όπως το σύστημα πάνω στο οποίο θέλει να στηριχθεί, το οποίο λατρεύουν πολλοί προπονητές στην Ιταλία.

Είναι Κροάτης, αλλά τα γερά του βήματα στην ποδοσφαιρική του καριέρα τα έκανε στην Serie A με τη φανέλα της Γιουβέντους και όπως έμαθε, έτσι θα πορευτεί στους Θεσσαλονικείς.

Ο 37χρονος τεχνικός «μιλάει» ιταλικά, καθώς πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία θέλει βάλει τις βάσεις στον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο Τούντορ θέλει να μάθει στους παίκτες του να παίζουν το 3-5-2. Ακόμα, δεν έχει όλα τα κομμάτια του ρόστερ, αλλά έχει στο μυαλό του σύστημα με ένα εξάρι στο κέντρο και δύο οκτάρια. Συν τους δύο παίκτες που θα οργώνουν όλη τη πλευρά, δημιουργώντας το «5» στο κέντρο.

Σημαντικές εξελίξεις στα μεταγραφικά δεν υπάρχουν, αλλά χθες οι Άρνεσεν-Τούντορ τα είπαν και αναφέρθηκαν φυσικά στις μεγάλες αδυναμίες που υπάρχουν.

Ο μάνατζερ του Όλσεν, Χασάν Σεντικάγια μίλησε στη «Live» και ερωτηθείς για τη συγκεκριμένη υπόθεση ανέφερε: «Δεν έχω κανένα νέο παραπάνω αυτήν τη στιγμή. Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη προς την πλευρά μου και δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Δεν θέλω και δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω αυτήν την ώρα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: