Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Τα χάλασαν στο τέλος οι νέοι του Ολυμπιακού!!

Ένα γκολ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 2-2 και στέρησε την ευκαιρία από τους νέους του Ολυμπιακού να πανηγυρίσουν τη νίκη στο παιχνίδι με την Ντιναμό Ζαγκρεμπ για το UEFA Youth League.

Τα χάλασαν στο τέλος οι νέοι του Ολυμπιακού
Την ευκαιρία να πάρουν μια μεγάλη νίκη στο Ζάγκρεμπ απέναντι στη Ντιναμό έχασαν οι νέοι του Ολυμπιακού για την τρίτη αγωνιστική του UEFA Youth League.

Οι ερυθρόλευκοι δέχθηκαν δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, ένα στο 84ο λεπτό και ένα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και έτσι δεν μπόρεσαν να φύγουν από την κροατική πρωτεύουσα με το «διπλό». Ωστόσο, ο βαθμός δυσκολίας αυτού είχε ανέβει αρκετά από το 71ο λεπτό όταν ο Ανδρούτσος είχε αποβληθεί από τον αγώνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Σε αυτό το χρονικό σημείο ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα στο σκορ από το 25ο λεπτό όταν και ο Σάλιακας είχε σκοράρει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι ερυθρόλευκοι είχαν διπλασιάσει τα τέρματά τους δύο λεπτά μετά την αποβολή του παίκτη τους. Στο 73ο λεπτό με τον Χατζάρα.

Οι Κροάτες μείωσαν σε 2-1 στο 84ο λεπτό με τον Καμπράχα και διαμόρφωσαν το τελικό 2-2 με τον Όλμο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία των ερυθρολεύκων στον όμιλο. Βρίσκονται στη δεύτερη θέση με τέσσερις βαθμούς όσους και οι Κροάτες. Στην πρώτη θέση είναι η Άρσεναλ με 9. Στην τελευταία θέση η Μπάγερν Μονάχου χωρίς βαθμούς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: