Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ποινή φυλάκισης δύο ετών στον Μπέο!!

Ενοχο έκρινε το δικαστήριο τον Αχιλλέα Μπέο για απόπειρα εκβίασης του διαιτητή Δαλούκα. Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών, με ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την έφεση.

Ποινή φυλάκισης δύο ετών στον Μπέο
Δεκτή έκανε το δικαστήριο την πρόταση της εισαγγελέως κι έτσι στον Αχιλλέα Μπέο επιβλήθηκε από το Γ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ποινή φυλάκισης δύο ετών για απόπειρα εκβίασης του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα. Πάντως η ποινή είναι εξαγοράσιμη (προς 10 ευρώ ημερησίως) και με ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που θα ασκήσει η πλευρά του δημάρχου Βόλου.

Ο ρέφερι δεν επιβεβαίωσε στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης (μετά από σειρά αναβολών) τίποτα από την ένορκη κατάθεσή του στον αθλητικό εισαγγελέα, όπου είχε καταγγείλει εκβιασμό από τον Αχιλλέα Μπέο. Η εισαγγελέας έκανε λόγο για... κενό μνήμης του διαιτητή, έκρινε τη σημερινή του κατάθεση αναξιόπιστη κι έτσι πρότεινε να καταδικαστεί, με την απόφαση του δικαστηρίου να είναι καταδικαστική.

Η υπόθεση αφορά το πολυσυζητημένο ματς Άρης-Παναθηναϊκός 0-1 το Σεπτέμβριο του 2010, με το πέναλτι που είχε δώσει ο Δαλούκας υπέρ του Παναθηναϊκού. Την άνοιξη του 2011 ο αθλητικός εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινική δίωξη κατά του Αχιλλέας Μπέου μετά από καταγγελίες του Αλέξη Κούγια ενώ είχαν δημοσιοποιηθεί και παράνομα ηχογραφημένες συνομιλίες στις οποίες ακουγόταν μόνο ο Αχιλλέας Μπέος. Το κατηγορητήριο ανέφερε ότι ο Αχιλλέας Μπέος είχε προσπαθήσει να επηρεάσει τον Δαλούκα πριν το ματς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: