Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Μαρκόπουλος: «Να μείνουμε στο παιχνίδι»

Η αήττητη Ζενίτ φαντάζει πολύ υψηλό εμπόδιο την Τετάρτη για τον ΠΑΟΚ στην Αγία Πετρούπολη και ο Σούλης Μαρκόπουλος επισήμανε τις δυσκολίες του αγώνα.

Μαρκόπουλος: «Να μείνουμε στο παιχνίδι»
Ανταγωνιστικός για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα θα πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ στην Αγία Πετρούπολη κόντρα στη Ζενίτ την Τετάρτη, όπως δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος εν όψει της δύσκολης αποστολής της ομάδας στη Ρωσία.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα σε μια δύσκολη έδρα και η Ζενίτ δείχνει τελευταία σε καλή κατάσταση έχοντας νίκες στο Eurocup και τη VTB League. Εμείς θέλουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και για να το καταφέρουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένο στην άμυνα και με υπομονή στην επίθεση, προκειμένου να μείνουμε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Το Eurocup είναι διοργάνωση υψηλού επιπέδου και αυτό σημαίνει πως όλα τα παιχνίδια μας θα είναι δύσκολα», ανέφερε ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά».

Από πλευράς παικτών, ο Γιώργος Δέδας είπε: «Η αλήθεια είναι πως η παράδοσή μας στη Ρωσία τα τελευταία χρόνια δεν είναι καλή. Ο αγώνας με τη Ζενίτ θα είναι τόσο δύσκολος όσο και οι προηγούμενοι. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι σε εξαιρετική φόρμα, πετυχαίνει πολλούς πόντους σε κάθε παιχνίδι κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να περιορίσουμε αν θέλουμε να πάρουμε κάτι από το ματς. Η προσπάθειά μας θα πρέπει να ξεκινήσει από την άμυνα κι από εκεί θα βρούμε αυτοπεποίθηση και για την επίθεση κόντρα σε μια ομάδα με πολύ καλούς σουτέρ, που την κάνουν ακόμη πιο επικίνδυνη στην έδρα της». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: