Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Μητσιάς: «Να ζητήσει ευθύνες ο Σαββίδης»

Τη φίλαθλη πλευρά του εαυτού του έδειξε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο γνωστός τραγουδιστής Μανώλης Μητσιάς και τόνισε πως ο Σαββίδης πρέπει να ζητήσει ευθύνες για τον κακό σχεδιασμό της ομάδας.

Μητσιάς: «Να ζητήσει ευθύνες ο Σαββίδης»
Αθλητισμός και πολιτισμός είναι δυο χώροι όμοροι και συγγενικοί, αφού δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι των τεχνών και του πολιτισμού που παρακολουθούν και όσα συμβαίνουν στο χώρο των σπορ.

Ένας από αυτούς, ο Μανώλης Μητσιάς, μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε τόσο στην κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα, όσο και στην αγαπημένη του ομάδα, τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε στον Κυριάκο Θωμαΐδη και την εκπομπή «Έφεση της Τρίτης»:

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο:
"Σε βάλτο βρίσκεται. Το ποδόσφαιρο την επαρχία είναι μια γιορτή. Απορώ πώς οι κυβερνήσεις τοπ αφήνουν στο έλεος κάποιων. Είναι τραγικό. Όσοι είναι σε δημόσιος θέσεις θα πρέπει να μην τους ακουμπάει τίποτα από τη δεύτερη γενεά, όχι απλά να έχουν λευκό ποινικό μητρώο".

Για την υπόθεση του Noor 1:
"Γελάω πιο πολύ με το καράβι, μου θυμίζει το τραγούδι του Τσιτσάνη «Το βαπόρι από την Περσία». Είμαστε ανίκανοι".

Για την άμυνα του ΠΑΟΚ:
"Παρακολουθώ τον Όλσεν από το καλοκαίρι και είπα πού το βρήκαμε αυτό το πράγμα και το φέραμε. Με τρομάζει γιατί ο Τούντορ είναι καλός προπονητής, αλλά φοβάμαι πως παίρνει εντολές. Οι δύο σέντερ μπακ οι Πορτογάλοι είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλον. Είδαμε πέρυσι στο ματς με τον Παναθηναϊκό ή φέτος με τον Ολυμπιακό που ήταν σαν χαλβάς. Τώρα με τον Ηρακλή στο γκολ του Βέλλιου δεν μπόρεσε ούτε με φάουλ να τον κόψει. Ίσως βάζει παίκτες για να ξεπληρώσει κάποια συμβόλαια. Κάτι μυστικό υπάρχει εκεί για να παίρνουν λεφτά από τη συμμετοχή. Και στο χωριό μου βρίσκεις καλύτερους αμυντικούς. Τα γεγονότα μιλούν μόνα τους. Δυο μέτρα δεν μπορεί να πάρει την μπάλα ο τερματοφύλακας; Αν έπαιζε ο Κελεσίδης ή ακόμη και ο Χακόμπο, θα τους έπαιρναν τα κεφάλια"!

Για τον Σαββίδη και τον σχεδιασμό της ομάδας:
"Ο λόγος σου με χόρτασε και το φαΐ σου φάτο. Δεν θα ξεχάσω πριν μερικά χρόνια τι υποσχέθηκε όταν ανέλαβε. Δεν μπορώ να περιμένω από τον κάθε Άρνεσεν να κάνει σχεδιασμό. Δεν μπορεί να τον κάνει ένας Έλληνας. Θέλει μεγάλο προπονητή και καλούς παίκτες. Δεν χρειάστηκε να τρέξει ο Μπερμπάτοφ. Ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν και την Κυριακή. Δεν έχει καλή άμυνα ο ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός πήρε πρωταθλήματα με τον Βάντσικ και τον Βαζέχα. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται το 1, το 5, το 10 και το 9. Πήρε 27 μπακ και ούτε ένα σέντερ μπακ. Να ζητήσει ευθύνες ο Σαββίδης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: