Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Τέλος ο Δέλλας από την ΑΕΚ, μιλάει με Χιμένεθ!

Παρελθόν από την ΑΕΚ είναι πλέον ο Τραϊανός Δέλλας. Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 κι ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ο «Κολοσσός» παραιτήθηκε, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές της «Ένωσης» με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Τέλος ο Δέλλας από την ΑΕΚ, μιλάει με Χιμένεθ
Το χρονικό ενός αναπόφευκτου -όπως είχε εξελιχθεί- διαζυγίου παίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Όπως είχε διαφανεί μετά τη συνάντησή του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, ο «Κολοσσός» παραιτήθηκε, με την απόφασή του να γίνεται δεκτή και την «Ένωση» να ψάχνει ήδη για τον αντικαταστάτη του.

Αυτός δεν αποκλείεται να είναι ακόμα και απ’ την εγχώρια αγορά, μιας και είχε κυκλοφορήσει απ’ τις προηγούμενες κιόλας ώρες το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Είναι πιθανότερο ωστόσο η ΑΕΚ να στραφεί σε μια πιο δοκιμασμένη λύση -και με προϋπηρεσία στον πάγκο της- καθώς έχει τεθεί επί τάπητος και «παίζει» πιο δυνατά από κάθε άλλη, η περίπτωση του Μανόλο Χιμένεθ.

Η ΠΑΕ έχει κάνει ήδη επαφές με τον Ισπανό (επί των ημερών του οποίου κατακτήθηκε ο τελευταίος τίτλος της ομάδας) και παρόλο που έχουν τεθεί υπόψη της κι άλλα ονόματα ξένων προπονητών, τον έχει τη δεδομένη στιγμή ως προτεραιότητα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή. Ο κ. Δέλλας θα προπονήσει αύριο για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση της ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα επί δυόμιση χρόνια και για τη συμβολή του στην επιστροφή της στη Super League. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο τεχνικός της Κ20, Στέλιος Μανωλάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: