Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

«Δεν άλλαξε κάτι, το ρόστερ έχει κλείσει»


Η φημολογία για ενδεχόμενη επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου στον Ολυμπιακό έχει φουντώσει από χθες βράδυ, όμως σύμφωνα με πληροφορίες στη παρούσα φάση δεν υφίσταται τέτοιο θέμα.

«Δεν άλλαξε κάτι, το ρόστερ έχει κλείσει»

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και πηγές κοντά στην ΚΑΕ, στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον διεθνή φόργουορντ. «Ισχύει αυτό που είχαν πει ο προπονητής και οι πρόεδροι στη Media Day ότι το ρόστερ έχει κλείσει», είναι το σχόλιο στα δημοσιεύματα. Είναι δεδομένο πως στον Ολυμπιακό εμπιστεύονται πολύ τις επιλογές του καλοκαιριού, έχουν διαγνώσει το πρόβλημα, αλλά δε βιάζονται να πάρουν αποφάσεις εν θερμώ.

Αυτό δε σημαίνει πως αποκλείεται -αν το πρόβλημα δεν διορθωθεί- να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα. Υπάρχει άλλωστε άπλετος χρόνος μέχρι τα κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν, όπως είναι δεδομένο πως χρειάζεται πίστωση χρόνου στους παίκτες που δεν έχουν δείξει τα στοιχεία για τα οποία αποκτήθηκαν. Για την ώρα οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για την αναμέτρηση με τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια την Παρασκευή για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: